Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

perjantai 11. lokakuuta 2013

pupu pöksyissä vai pöksyistä pupu ?

Nuorimmainen tytär aloitti syksyllä ekanluokan ja sai ottaa kirjastokortin itselleen, kirjastoauto kurvaa koululle joka keskiviikko. Kirjastosta onkin syksyn aikana kannettu kotiin monenlaista luettavaa. Eilen koulurepusta löytyi tammen kultaiset kirjan sarjaa oleva samettipupu kirja. Tyttö osaa jo jonkin verran lukea ja lukikin kirjaa ensin itsekseen ja tuli aluksi hyvin surulliseksi pupusta joka jouduttiin heittämään säkkiin ja vietiin puutarhan perälle. Kirjan kuvituksessa pupulta valui kyynel joka taikoi keijun paikalle, tyttöä itsekkin rupesi itkettämään pupun kohtalo ja ihmetteli miksei pupu parkaa pesty pesukoneessa? Luimme sadun myös yhdessä ja samassa tyttö toivoikin jo itselleen samanlaista pupua. Tämä aamu alkoikin kyselyllä, koska pupua ruvetaan valmistamaan? Pupuhan piti myös olla sametista tehtyä. Samenttia ei kangashyllystä löytynyt, mutta päätimme mennä katsomaan mitä varasto tarjoaa, sieltähän löytyi minun vanhat vilan sammarit jotka olivat käypää väriäkin. Kankaan löydyttyä pitikin piirrellä kaavoja ja tyttö kauhisteli kaavan kuvaa, tuo ei näytä pupulle yhtään! Kauhistusta aiheutti myös kaavan siirtyessä kankaaseen, koska siinä pupun kuva muistutti enemmänkin pingviiniä tai kengurua. Pupun päätä jouduin tosiaan hieman kursimaan, kun näytikin hieman hassulle. 


Pupun ollessa vielä vaiheessa tyttö ilmoitti useaan kertaan, ettei se ollenkaan näytä kirjan pupulle ja ei taida sitä halutakkaan.


Onhan tämä kaava tosiaan päästä hieman hassu? Minuakin kauhistuttaisi!
Samettipupun ollessa valmis, se otettiinkin heti syliin ja siitä pidettiinkin paljon ♥


2 kommenttia:

  1. Oli varmaan iloinen kun tehtiin haluamansa pehmopupu ja kun on kädentaitoa se onnistuu.Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aluksi kauhisteltiin, kun ei tekele lainkaan näyttänyt pupulta, mutta lopuksi oltiin iloisia ja onnellisia pupun ollessa valmiina :)

      Poista