Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Pullan tuoksua ja herätyskellon kilinää ♥

Kulunut viikko on mennyt vauhdilla eteen päin. Aamuni ovat alkaneet aikaisin, mutta ilman kukon kiekuntaa.
Voisin kyllä vaihtaa herätyskellon kilinän kukon kiekuntaan. Univelkaa on kertynytkin viikon aikana niin paljon, otan ne sitten joskus takaisin. Koko viikko on tosiaan menty parin kolmen tunnin unilla ja kelloa on tullut katseltua puoli yötä, että onkohan se herätys päällä ? Yksi päivä kotiin tullessani ovella tuli vastaan niin ihana PULLANTUOKSU! 
Mieheni ja tytöt olivat leiponeet korvapuusteja. Olen saanut myös nauttia valmiin pöydän aterioista. Mieheni on taitava kokkaamaan. Täälläpäin on tytöillä ollut syysloma koulusta ja yökyläily vieraitakin on ollut puolin ja toisin. Loman aikana onkin kaapit tyhjentyneet herkuista, yksi ilta grillasimme makkaraa ja siinä samassa pääsivät jälleen vaahtokarkitkin tikunnokkaan. 


 Ihana olla kotosalla... Tälläinen soma sydän löytyi tänään kauppareissulta.

Ostin myös jokin aika sitten ihanan nahkaisen Marc by marc Jacobsin clutch laukun. Tämä käy oikeastaan myös kukkarosta, siinä on irroitettava hihna. TYKKÄÄN  ♥


Tänään on ollut ihana ilma ulkosalla. Pieni pakkanen ilman tuulta, sopiva yhdistelmä. Mielellään kyllä olisin lämmön puolella, mutta harvemmin niitä ilmoja on saanut itse valitakkaan.
Lähdimme Empun kanssa sänkipellolle nauttimaan syksystä. Ihana sunnuntai ♥Huomenna onkin jälleen uusi viikko ja uudet kujeet... 
Nyt keittiö kutsuu valmistamaan jotain naposteltavaa.
Mukavaa sunnuntaita ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti