Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

lauantai 23. elokuuta 2014

Testissä Vanish!

Osallistuin Buzzadorin Vanish kamppanjaan ja sain testattavaksi laatikollisen Vanish tahranpoistoainetta.
Laatikosta löytyi Vanish Oxi Action jauhetta, joka on varmaan useimmille jo tuttu tuote. Lisäksi laatikosta löytyi Vanish Power geeli pullo, joka on nestemäinen esikäsittelyyn tarkoitettu tahranpoistaja. Mukana oli myös valkopyykille Vanish Oxi Action crystal White jauhepurkki, jolla valkoinen pyykki on jälleen valkoista.
Lisäksi Laatikossa oli Vanish extra hygiene jauhe joka tappaa bakteereita. Tämän totesinkin olevan todella hyvää esim. alusvaatteiden ja lakanoiden pesuun.


 En ole itse aikaisemmin käyttänyt Vanish tuotteita ja mielenkiinnolla kokeilinkin sitä kaikkeen mitä vastaan tuli. Olen usein saanut heittää hyvästit valkoisille paidoille sen jälkeen, kun olen onnistunut läikyttelemään kahvia sinne tänne. Minuthan tunnetaan kahvin juonnista, olen se, joka juo kahvinsa ulkona kahdenkymmenen asteen pakkasella ja kantaa kahvikuppinsa melkein kauppaan asti. Levitin tahraan Vanish Oxi Action jauhetta ennen kone pesua ja annoin vaikuttaa vartin, pesin pika ohjelmalla paidan ja tahra tosiaan oli hävinnyt! Tahranpoisto ainetta on helppo levittää pakkauksen mukana tulevan mitan avulla, jonka pohjassa on ns.nystyrät. Ei tarvitse itse nyrkkipyykätä, jolloin paita parka voikin kulua melkein puhki. Mutta tässä vastaan tuli nämä entiset valkoiset tennarit, jotka kesän aikana kerkesin tallilla pilata. Ja pitihän mun nyt testata tätä Vanish Oxi Action Crystal white jauhetta niihin. Olen niitä jynssännyt jo vaikka ties millä, kokeiltu on saippuat, tiskiaineet, mäntysuopa ja sappisaippua ja silti ne näyttivät tältä:Jynssääminen ja liotus oli saanut aikaan todella hienon näyn, näille olis variksetkin nauranut.


Enpä ajatellut, että näistä koskaan sen jynssäämisen jälkeen enää kenkiä saisikaan, millä voisi omasta pihasta poistua. Mutta laitoin kengät koneeseen pikaohjelmalla n.34 minuuttia ja 40 asteeseen ja pyykinpesuaineen joukkoon lisäsin puolimitallista Vanishin white jauhetta ja lopputulos oli:


Melkein kuin uudet! Nukkaa kun ei tahranpoisto aine poista ;) Mutta täytyy todeta, että en olisi uskonut ,että sellaista ainetta löytyykään millä nämä kengät olisivat valkaistuneet ja puhdistuneet. Ja ilman jynssäystä tai liotusta ja vaarana on aina, ettei ainakaan kengät kovin kauan sangossa voi lillua ennen kuin pohja on irti.

Tahroja ovat saanet poistettua myös tuttavat, joille olen jakanut pusseja joita tuli kamppanjan mukana.

Pesuaineesta pitäänee sanoa vielä sen verran että tuotteet ovat hajusteettomia, allergia- ja astmaliiton suosittelemia. Sekä tuotteet ovat Joutsenmerkittyjä joka kertoo, että ympäristön kannalta tuote on parempi vaihtoehto kuin ei jotsen merkitty. Tämän tuttavuuden jälkeen voin jatkossakin juoda kahvini rauhallisin mielin, ilman pelkoa että taas meni yksi paita...


* Postaus on yhteistyö Buzzadorin Vanish tahratesti kamppanja.

2 kommenttia:

  1. "Ontem foi embora.Amanhã ainda não veio. Temos somente hoje, comecemos!!!Qualquer ato
    de amor, por menor que seja, é um trabalho pela paz" (Madre Teresa de Calcutá)
    Um grande abraço, Marie.

    VastaaPoista
  2. Kiva nimi kismetille tulee ostettua aika usen ostan vähän vaihdellen.Vanish on mahtava tuote tahrat katoaa.Hyvä resepti varmaan tuo pari pittää napata-Ritva

    VastaaPoista