Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Salamatkustaja & Jädee

Tänään on tullut vietettyä sellainen, ei mitään kummempaa päivä. Aurinko on paistanut aamusta iltaan täydellä teholla. Kävin minä kaupassa ja tein vähän herkkuja, joita sitten syötiin posket soikeena. Kauppaan lähtiessäni vedin farkut jalkaan jotka olivat olleet ulkosalla kuivumassa ja kas kumma joku hyppäsi pultusta ulos. Pulttu kaveri olikin kamalan iso HÄMÄHÄKKI! Joo pelkään niitä yli kaiken! Tuo hämähäkki oli sellainen iso pallopylly, jolla oli karvaset musta valkoraidalliset pitkähköt jalat. Mun farkut olivat vielä malliltaan sellaiset mukavat pillit, jotka saa kiskoa ikenet irvessä jalkaan. Teinkin ennätyksen niiden riisumisessa. Muut pyykit jotka narulta nappasin sisälle, syynäsinkin melkein suurennuslasilla. Pelkäätkö hämähäkkejä?


Nämä ovatkin kivempaa katsottavaa kun hämähäkit!

Tänään on herkuteltu kotona jäätelöbaarilla, tein itse suklaakastikkeen ja oli ihan huippu hyvää!Jädet maistuivat hyvälle äidiltä saaduissa Riihimäen lasin maljoissa. Huomatkaa kivat muovilusikat!
Ostin yksi päivä kaupan hyllyn tyhjäksi niitä, kun ne bongasin. Ihania ovat, settiin kuuluu lusikat, haarukat ja veitset. Muistuttaa hieman riviera maisonin settiä, mutta ilman RM kuviointia.

Perjantaina Kauppareissulla löytyi myös ihanat pellavat, espritin (yllätys, yllätys) valkoiset housut. Nämä ovat sitten vilpoiset helteelläkin.


Sekä ihana toppi ♥


Samalla bongasin alekorissa mielenkiintoisen kirjan...


iltapalaa tonnikala- juustopiirakka ja PALJON salaattia ♥


Taitaa tämä yö mennä juodessa, oli sen verran suolainen annos...


Tässä ne nyt ovat! ihania muovi vimpuloita, joilla oli ihme kyllä hyvä syödä!

Hyvää yötä kaikille! 
2 kommenttia:

 1. Olipa herkullisia jätski annoksia.Nuo korkokengät viehättää mutta haaveeksi jää niillä kävely.Nuo lusikat on kans kivoja vaihtoehto valkoisille.Aurinkoista päivää-Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkokenkiä onkin kiva katsella, mutta ei pitää ;)
   Lusikka löytö oli kyllä mieleinen, hyvät olivat käteen myös.
   Aurinkoista päivää ♥

   Poista