Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kengitystä ja takki löytö

Minua hieman jännitti, hajoaako empun etunen kokonaan, kun otetaan kenkä pois. Empulla on toisessa etusessa punkinkavio, johonka se kasvattaa aina ns.varpaan. Hyvin ovat kengät pysyneet jaloissa, mutta etusen kavio tuppaa lohkeilemaan pahoin. Empulla on ennen meille muuttoa pidetty myös kesäsin etusissa kantahokkeja, ettei pääsisi laitumella jalka venähtämään (Saman jalan jänne on joskus leikattu, Emppu on joskus ollut estehevonen jolloin loukkasi etusen). Olen pitänyt nyt pari kesää Empun ilman kantahokkeja ja hyvin on mennyt, kantahokit kun tuppaavat tekemään jalkaan ns.äkkiliikkeen, joka ei ainakaan tee jänteille hyvää. Ajateltiinkin seuraavan kengityksen yhteydessä jättää Empulta kengät kokeeksi pois, josko kavio pääsisi kasvamaan ja voimistumaan hieman. Perry ja Una ovat olleet kengättä aina ja niillä on tosi kova ja hyvä kavion laatu, tosin ovathan ne vielä nuoria heppojakin.



Löysin yksi kauppareissu ihanan Name It talvitakin nuorimmalle tytölle. Takkia sovittaessa tyttö tuumasikin, että se on just tehty näin hienoille tytöille ;) Takki varmasti lämmittää talven pakkasilla, oli sen verran paksu.


Omenapuu notkuu maata myöten omenoista, joita tosiaan tulee tänä vuonna paljon. Yksi omenapuu onkin ihan Empun herkku laitumen vieressä saas nähdä koska se hoksaa, että siellä korkeammallakin on syötävää.



Nyt mun munakello kilajaa ;) Täytyy mennä pelastamaan mun pihvit uunista, ettei ne pala.

Mukavaa keskiviikkoa ♥ ♥ ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti