Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Iso poika

Meidän Poju on nyt 7 kuukauden ikäinen, kokoa on kasvettu ihan valtavasti. Poju on myös ruvennut kovasti vartioimaan ja yksikin yö se ilmoitti, kun pihalta kuului ääniä. Pojusta on tarkoituskin tulla isona vartiokoira. Asumme aika syrjäisessä paikassa, täälä ei ole katuvaloja ja naapuritkin ovat kaukana. Muutama vuosi sitten täälä oli käynyt kutsumattomia vieraita, joku oli syöttänyt hevosillemme kauraa muutaman litran. Hevosemme ei kyllä ole koskaan näyttäneet sille, etteivät olisi ruokaa saaneet, melkeinpä päin vastoin. Onneksi ei käynyt hullusti. Täältä päin kyllä käveli kaksi tyttöä samana päivänä, kun hevoset olivat saaneet vähän herkkuja. Herkkujen antaja, taisi ajatella tehneensä hyvänkin työn. Hevosella on herkkä maha ja ei tarvitse kovin isoja muutoksia ruokinnassa tehdä, kun voi tulla jo ähkyä ja kaviokuumetta. Meillä hevoset saavat neljä kertaa päivässä heinää, kerran päivässä on murosekoitus ja raikasta vettä on aina tarjolla. Uskon, että Poju pitää pihan ulkopuolella kutsumattomat vieraat.
Meillä oli ennen Pojua presa canario Arski, joka oli lahjomaton ja kova vartioimaan, niin kuin sen rotumääritelmäänkin kuuluu. Arskin jälkeen meille muutti sitten Poju, hoitamaan vartiontia.

 Tässä Poju "pikkuisena" 2 kuukauden vanhana.

Tämä kuva on eilen otettu, viereisessä aitauksessa on presa canario Lempi. Poju onkin valtavan kokoinen, kun vertaa Lempiin.


Mahtava koira Poju on, kiitos siitä kuuluu kasvattaja Veikolle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti