Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Tänään ne sain ♥

Odottavan aika on pitkä, ja kärsimättämän vielä pidempi. Kerroin tuossa kolmisen viikkoa sitten pitämistäni tupperi kutsuista. Tänään tavarat vihdoin tulivat. Tilasin juomamukeja ja ison eväsrasian, siis tosi ison! No se ei ole pelkästään ihan minun eväilleni, vaan sinne mahtuu koko perheen eväät. Tarvitsin tuollaista isoa laatikkoa, johon on kätevä tehdä vaikka leipiä ja laittaa kylmään, siellä voi säilyttää vaikkapa niitä pullia. Meillä vaan ei pullat taida ihan laatikkoon asti päästä. Emännänlahjana sain kaksi erikokoista leivontakulhoa ja kaikki vieraat saivat ihanan pinkin juomapullon. Tytöt saivat molemmat omansa ja tykkäsivät ♥


Mukana oli tulevia tarjouksia esite ja olihan siinä taas kaikkea kivaa, mutta nyt en ihan heti taida uudelleen kutsuja pitääkkään.

Kaapista on löytynyt näitä kippoja vähän enemmänkin, koska olen joskus vuosikymmen niitä myynyt. Kippoja olen lahjoitellut vähän joka suuntaan ja osa on päätynyt "salaa" ruuvikipoiksi tai koiran ruoka-astiaksi. Minulla oli sellainen sininen iso samba kakkukupu ja alusta, se alusta tosiaan löytyy kaapista, mutta arvatkaas mihin se kupu on joutunut? Aikoinaan koiranruoka kipoksi...(miehen mielestä ne ovat siihen parhaimpia)

Nyt jatkuvat yäkerran siivous, jonka aloitin aamusella ja joka kertahan se keskeytyy. Palaillaan ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti