Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

lauantai 23. elokuuta 2014

Kesä syksyksi muuttuu

Tulipas sitä pitkä tauko, kun viimeksi kirjoittelin. Täälä on lomat loppuneet jo kaksi viikkoa sitten ja arki pauhaa täysillä. Arkeen totuttelu on vienyt aikaa ja väsymys on ollut valtava. Aamut ovat alkaneet jo ennen naapurin kukon kiekuntaa. Illalla ei ole ollut univaikeuksia. Kesä se meni yhdessä hujauksessa ja nyt on sää muuttunut syksyisempään sävyyn, vettä on satanut jo sen toista viikkoa enemmän tai vähemmän joka päivä.
Loman lopussa teimme reissuja ja retkiä sinne tänne, aina se loma loppuu liian aikaisin.


Kesällä tuli käytyä uimassa lähes päivittäin ja yksi kivoimmista retkistä oli yö uinti. Kesämatkalla vastaan tuli upea näköala torni joka tarjosi upeat näkymät. Kalaakin käytiin narraamassa.  


Viime kesänä löysin kunnon vadelma paikan ja nyt olenkin käynyt apajilla moneen kertaan. Paikassa vain on niin valtava kasvillisuus ja vesistö vieressä. Sielä käymällä vaellustaidot karttuvat karussa maastossa hetkessä.

Kauniina kesäpäivänä myös neiti sai seppeleen päähänsä...


Viikon kuluttua täälä päin vietetään saarikauden päättäjäisiä. Saaristolaiset palaavat talveksi kaupunkiin ja veneet nostetaan vesistä ja innolla odotetaan uutta kesää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti