Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Diorskin ja ihanat ystävät

Viime postauksessa oli arvoitus, eikä kukaan veikannut mitään? hä, hö... no ei aina innosta arvailla ;)
Korulla oli hintaa 50 senttiä! Ei tainnut myyjä paljon koruista tietää. No niin hän se menee, että toisen romu, on toisen aarre ja mulle se oli aarre :) Muutenkin olen ollut aika moinen korun keräilijä. Ja kaikki korut ovat ihania ;)

Asiasta meikkiin..
Kaikenlaisia meikkivoiteita on tullut kokeiltua, toisten kokeilu on jäänyt vain yhteen kertaan ja toisista on tullut suokikkeja ensikokeilussa. Tämä Diorskin nude oli yksi sellainen joka pääsi suosikiksi heti. Voide on todella ohut ja tekee ihosta hehkeän kuulaan. Kuitenkin on sopivan peittävä ja mikä parasta voide on ns.kosteuttava. Voide meni tuoksussa myös monen muun ohitse, joissakin voiteissa on sellainen tuoksu, ettei siitä seuraa kun kova päänsärky. 


Meidän pikku pupu on jo kotiutunut hyvin, kaikki paikat on yläkertaa myöten tutkittu. Pupulle olisi tarkoitus rakentaa isohäkki ulos, jolloin pääsisi aina sään suosiessa sinnekkin. Täälä vain on ollut sellaiset helteet, että ajatuskin jonkin työntekemisestä saa hikoilemaan. On tainnut olla sieläkin ilmoissa pitelemistä?


Neiti on hyvin hoitanut pupuaan ja jaksanut vielä tulla tallillekkin hoitamaan Perryä.


Tallihommat ovat yleensä minun vastuullani.
 Tytöt tulevat tallille,jos koulu päivän jälkeen jaksavat.
Vanhemmalla tyttärellä oli viime vuonna jo pitkiä päiviä
 koulussa ja läksyjä tuli joka päivä.  Mutta ainakin todistukset olivat todella hyviä, joten koulun hoito on niiden ensisijainen työ. 
Eläinten kanssa touhutessa ne oppivat myös vastuuta. Nuorimmainen sanoikin, että on kivaa kun ihanat 
ystävät ovat näin pehmeitä ;)

1 kommentti:

  1. Kiva kun tytöt saa hoitaa ja ruokkia lemmikkejä ,niistä saa paljon iloa.Meikki voiteissa on kyllä paljon eroa ,mutta olen joskus ostanu edullisemman ja sekin sattu olla hyvä-Ritva

    VastaaPoista