Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

lauantai 26. heinäkuuta 2014

Kaksin soppii ja ähky

Torstaina tuli täyteen 10 vuotta, kun menimme naimisiin. Uskomatonta, kuinka aika menee nopeasti! Vuodet vierii ja vanhempi tytärkin menee jo ylä-asteelle ensikuussa ja itsellä on olo kuin kaksi kymppisellä ;) (ainakin mieleltään). Torstaina oli puuhaa jos jonkin laista ja ajatuksena oli mennä syömään ja leffaan, mutta eipä paljon huvittanut lähteä kuumaan ravintolaan grillaantumaan pihvin kanssa kilpaa. Mieheni saikin huippu idiksen, että mentäis meidän yhteen suosikki paikkaan, jossa tapasimme käydä usein syömässä meidän seurustelun alku aikoina. Ruokahan maistuu aina ulkosalla paremmalta kuin sisällä, niinpä suuntasimme saaristoon. Saaristoon on ennen siltaa kulkenut lossi, silta valmistui vuonna 1997.


 Silta onkin 1045 metriä pitkä ja on Suomen pisin silta. Sillan molemmin puolin on kaunis näkymä. 


Sillan toisessa päässä Raippaluodossa sijaitsee Cafe& Restaurant Bernys, jossa pääseekin nauttimaan herkullista saaristolaispöytää, vaihtoehtoina on Maailmanperintölounas tai Meren pöytä. 


Meidän suosikki ateria täällä on aina ollut juustohampurilaisateria, joka on TODELLA hyvää ja annos on ihan törkeen valtavan iso, siis ISO!


Tämän herkullisen ison annoksen jälkeen ähky iski ja täytetty olo säilyi seuraavaan päivään asti. 


Ravintolassa pääsi ulkosalle syömään ja samalla saikin nauttia kauniista maisemista.

Kotosalla tyttäret olivat tehneet meille...


Herkullisen kerma, mansikka jäätelökakun. Kakulle yllätys, löytyikin ihan oma maha ja kakku ei kauan tarjottimella pysynyt.


Kakussa oli kaksi kerrosta ja kakun välissä oli kermavaahtoa vaniljajäätelön kera ja päällä oli mansikoita ja kermavaahtoa. Ihanan raikas ja maukas kakku, hyvää oli! Kiitos tytöt  ♥


Jäätelö sopi erittäin hyvin kakun väliin, taidan kokeilla joskus itsekkin :)


Tänään juhlittiinkin ihanan ja rakkaan äitini syntymäpäivää ja pääsimme taas nauttimaan herkuista.
Sankari sai lahjaksi pehmeitä sekä kovia paketteja ja yksi paketti tarjoaa jännitystä pitempäänkin ;)

                                           
                              Ihanaa lauantaina ihanille ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti