Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Pitsiä, Petsit, todellinen löytö ja ARVAUS

Ensiksi, TERVETULOA UUDELLE LUKIJALLE ♥
Kaappeihin on kerääntynyt monenlaista pitsiliinaa, isoa ja pientä. Osan pitsiliinoista olen saanut äidiltäni ja osan on myös mummoni tehnyt, olen löytänyt myös kirpputorilta useamman kauniin liinan. Tämä pieni liina päätyi tyynyyn koristeeksi. Tylsä yksivärinen päällinen sai kivan yksityiskohdan pitsiliinasta, joka oli helppo ja nopea ommella kiinni. Pitsiliinoista saa tehtyä myös kivoja koreja. Itse en ole koskaan pitsiliinaa tehnyt, ei taitaisi tulla kovin iso. Vaikka sellaisen tekemiseen ei kuulemma kokeneelta tekijältä kovin kauan mene.Olimme nuorimmaisen kanssa kaupungilla asioilla viimeviikolla ja kävimme samalla lelukaupassakin, josta tytär osti jo kyniä ja kumeja kouluun. Nämä kumit olivat kyllä SYÖTÄVÄN suloisia. Ovat kuulemma pets leikeissä kivoja ruokia. Reissusta kotiutui myös squikies talo ja hahmoja, joita tytär on keräillyt. Samalla reissulla löytyikin unelmien lelu, pets talo. Talo oli aika edullinen ja tämän kaupan myötä sovimme, ettemme nyt hetkeen osta petsejä. 
Lelut ovatkin aika hinnoissa, tämän ovh. oli yli 60e, joka on mielestäni todella paljon. Talolla oli hintaa nyt 18e. 

Sitten siihen todelliseen löytöön, jonka tein kotimatkalla. Siitä vilahtikin kuva viime postauksessa.
Kävimme yhdella kirpputorilla, jonka pöydästä löysin Liisa Vitalin hopeisen kaulakorun. Koru oli kuin uusi. No mutta, arvatkaas paljonko koru maksoi?Oletko tehnyt löytöjä kirpputorilta tai markkinoilta?

2 kommenttia:

  1. On värikkäitä nuo petsit.Kyllä lasten lelut on aika hintavia..mutta kun sarjasta tykkää niin pitää saada Näyttävä koru Ei ole tullu itelle ostettua kirpparilta-Ritva

    VastaaPoista
  2. Petsit ovat kyllä värikkäitä ja kovasti niillä leikitään. Usein kirpputorilla on tavaraa, jota en huolisi vaikka ilman saisi. Mutta joskus tekee kivoja löytöjä, niin kuin tämä koru 50 senttiä :)

    VastaaPoista