Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Molskis, sanoi mansikka kun veteen hyppäs

Meillä on ollut joka kesä sellainen vähän yli 3m uima-allas pihassa. Eipä tullut sitten tänä kesänä, kun hiiret tai rotta oli käynyt varastossa napsimassa pohjaan kunnon reijät. Onneksi huomasin reikulit, ennen kuin rupesin altaan pesu hommiin tai mikä vielä kauheempaa, kun olis ensin sen pessyt kovalla hommalla ja täyttänyt vedelllä. No reijät olis varmaan hokannut jo pesuvaiheessa, mutta enpä tiedä mun silmätkin kun taitavat olla vähä niin kuin lomalla. Mitään ei muka huomaa vaikka olis nenän edes... No pakkohan se uus allas oli saada ja kävin hakemas kaupasta sellaisen yli 4m altaan. Altaassa on sen verran vettä ja kokoa, että justiin pystyy uimaan. Altaan täytössä menikin pari päivää ja veden lämmetessä toiset ainakin lisää. Suojapeitto oli kyllä ihan ehdoton ostos, jos ei halua kärpästen ja muiden ötököiden kanssa kilpaa uida.


Pikku neitillä on panta aina päässä,  melkein nukkuessakin ;)

Kyllä tänne on mukava pulahtaa helteisen päivän päätteeksi vilvottelemaan. Meidän pikku neiti luuli pienenä, että veden päällä voi kävellä, niin kuin kuulemma muumitkin tekee. Miksi ne pystyvät kävelemään? Ai siksikö, kun ne ovat virtahepoja? öö...tota niin se taitaa olla. Mutta nyt se pitää mua tyhmänä, kun olen sanonut niin, koska eihän niin painavat virtahevot veden päällä juokse! 

Pysyisköhän mansikka pinnalla? Ei, kuului vaan molskis!

Vesi leikkien jälkeen tein raikasta salaattia, josta ei tykännytkään kukaan muu kuin minä. No, minäpä sitten syön tätä seuraavat viis päivää ;)Kasvimaalta on ihana poimia salaatti värkit, ne ovat niin raikkaita ja hyvän makuisia. 

Nyt menen itsekkin pulahtamaan veteen :)

2 kommenttia:

  1. Mahtava uimaallas on siinä kiva opetella uimaan -Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä helteillä allas on kyllä ollut kovassa käytössä.

      Poista