Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

lauantai 19. heinäkuuta 2014

ratsastusta ja entiset tennarit

Pyöröaitaus on ihan huippu hyvä, nuoret hevoset toimivat sielä paljon paremmin kuin kentällä.
Aitauksessa on juoksutettu ja ratsastettu. Perryä on ratsutettu ja Perry saikin yksi päivä hepulit ja heitti hienon pukin ja samassa vanhempi tytär tippui alas ja kauhukahva kädessä. Kahva oli irronnut kokonaan
satulasta. Hmmm. satula on lähes uusi...ei kovin laadukas tunnu olevan. Vanhempi tytär ei ole koskaan tippunut hevosen selästä, tätä ennen, nyt pitäis koputella puuta. No kerta se on ensimmäinenkin ja ONNEKSI EI SATTUNUT MITÄÄN. Minun tippuessa hevosen selästä murtuu puoli naista. Toista se oli nuorena, vaikka missä ja miten tippui, ikinä ei sattunut mitään. Toisena päivänä ratsasteli nuorimmainen ja Perry toimi jälleen kuin automaatti.


Vanhempi tytär kävi valmennuksessa viime viikolla. Täytyy todeta, että kyllä se maneesi on huippu helteelläkin. Aluksi ratsukko oli kentällä, mutta aurinko paahtoi niin kuumasti ja siirryimme maaneesiin.
Sielä missä on hevosia, on taatusti paarmoja ja niitähän sieläkin oli! No on niitä paarmoja ja hirvikärpäsiä ja polttiaisia täälä kotonakin, mukaan lukien ne kärpäset.
Valmennuksen jälkeen hevonen vietiin suihkuun ja minutkin melkein. Seisoin siinä suihku nurkkauksessa kunnes tajusin, et ei mulla olekkaan niitä kumppareita jalassa vaan valkoiset tennarit, siis entiset valkoiset.
Vesi roiskui lattian kautta kengille ja ne olivatkin sen näköiset kun niillä olisi tunkiolla seisty. Mitäpä me tästä opimme, ei koskaan lähdetä valkoisissa kengissä tallille!


Kuvassahan ne näyttävät niin siisteille, mutta todellisuus ei näy nyt kunnolla ;)
Millaisissa kengissä viihdytte kesällä?

1 kommentti:

  1. A amizade nos faz ver o mundo com olhos novos.
    Feliz dia do amigo!!!!!
    Beijos Marie.

    VastaaPoista