Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Tiikeriraitoja ja kengän poisto

Viikko on taas hurahtanut ja en ole juurikaan blogia kerennyt päivittelemään. Koneella sentään olen iltaisin karannut käymään. Aloitin työt uudessa paikassa pari viikkoa sitten ja olen viihtynyt hyvin. Samalla alalla olen työskennellyt aikaisemminkin, mutta joka talossa on kuitenkin ne omat juttunsa. Ensimmäinen viikko oli raskaskin johtuen aikaisista herätyksistä ja uusista kuvioista. Viikonloppu on mennyt melkein kotosalla oleillen, eilen kävimme kurkkaamassa uutta kirpparia, jossa olikin väkeä tungokseen asti. Tänään vanhimmainen tyttö leipoi ihanaa tiikerikakkua, josta syötiinkin puolet heti sen valmistuttua. Ihanaa kun tyttö osaa jo valmistaa kaikenlaista herkkua. Oli tosi hyvää ♥


 Tein yksi päivä kauppareissulla ihanan paita löydön, joka oli ihana malliltaan ja värikin oli mukavan pirtsakka ja mikä parasta se oli kuin toinen iho päällä. Tuo Rimmelin ripsari oli muuten sata kertaa parempi kun maybelline ja muut vastaavat joita ruokakaupoista löytyy. Paras tietysti on Diorshow ripsari, jota olen kokeillut!


Kerkesin juuri kehumaan mun kengittäjälle, kuinka hyvin Empulla on pysynyt kengät jalassa. Samana iltana kenkä olikin jo toiselta puolelta irronnut ja pala pois. Kenkä oli vielä lujasti toiselta puolelta kiinni, mutta tänään irrotimme koko kengän. Olen pähkäillyt, josko Emppu olisi ilman kenkiä jatkossa, koska sillä kaviot ovat ollet koko kesän niin huonossa kunnossa. Empulla on toisessa etusessa pukinkavio ja se kasvattaa siihen aina kunnon varpaan ja välillä kaviosta lähteekin isoja paloja irti ja ei välillä edes tiedä, mihin sen kengän voisi lyödä kiinni. Katsotaan nyt jos ne talvikengät saisi jalkaan, mutta jos ei, niin sitten saapi olla ilma kenkiä.


Poju oli tänään taas pellolla peuhaamassa, mistähän saisi itsellekkin tuollaista virtaa?


Tänään sain toimia taas asukuvaajana tyttäreni blogiin. Tyttöni sanoikin, että äiti oot väärällä alalla! sun pitäis olla stylisti! hhmm..niin eihän sitä ikinä tiedä!
             Oletteko muistaneet siirtää kelloa?

6 kommenttia:

 1. Hyvännäköisiä leivoksia ja ihania kuvia ♥

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Tiikerikakku on kyllä yksi parhaista kuivakakuista ♥

   Poista
 3. On hienoa kun lasten taito kehityy.Tuo kakku maistuisi mullekin.
  Hienoja kuvia -Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun antaa lasten itse tehdä ja kokeilla, niin sittenpähän oppivat ja ei ole peikalo keskellä kämmentä aikuisenakaan.
   Kakku onnistui kyllä todella hyvin

   Poista