Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

lauantai 16. marraskuuta 2013

P...niin kuin punainen ♥

Täällä on viikko menty puoli vaihteella eteen päin. Alkuviikosta olin sen verran huonossa kunnossa, että olin pari päivää saikulla, keskiviikkona lähdin pillerin voimin matkaan, mutta silti kuumemittari huiteli 36,9 asteessa ja moottori kävi puoli teholla. Samalla puoli teholla päästeltiin sitten töissä loppuviikko. Kuume ei kuitenkaan tuota enempää ilman pilleriäkään noussut, mikälie flunssa ollut kiusana. Tänään pantiin moottoriin vähän vauhtia ja lähdettiin tyttöjen kanssa kaupoille. Uusin Jeanne d" Arc Living numero tarttuikin mukaani. Vanhempi tytär osti parit housut ja nuorempi osti bratzille housut. Kotiin tultuamme tehtiin jälkkäriksi maailman nopein ja helpoin kakku, johon kaikki ainekset sekoitetaan keskenään tämä onnistuu myös ilman vatkainta ja päälliset saat valita itse. Tällä kertaa kakku sai suklaa- toffee kuulia päällensä. Kakun ollessa valmis, osa leikattiin kahtia ja laitettiin täytettä ja kermavaahtoa väliin. Lisäksi tehtiin vielä lättyjä. Jeanne d" arc Living joulunumero saikin minut ihan joulu tunnelmiin, sitten pitikin jo vaihtaa keittiössä järjestystä ja vaihtaa pöytäliinakin jouluisempaan. Vitriinistä pääsivät myös pikku nisset esille. En ole erityisen punainen ihminen, mutta punaiset pikku jutut kuuluvat ehdottomasti jouluun ♥


     Tämän punaisen huopa sydämmen tein töissä yksi päivä miehelleni ♥
 
Pyysin mieheäni hakemaan pari pientä kuusen oksaa, mutta sepä toikin melkein koko puun ;) Vien ne hevosille...kuusen oksat ovat niiden herkkua.


         Nopeaa ja helppoa ja vieläpä hyvää...


         Ihana innoittaja ideoita täynnä!




Väinö on saanut punaiset valot lyhtyynsä, taitaa pian tulla joulu...


Tämä Sandwitc neuletakki on ihanaa alpakkaa, ja outoa! sekin on punainen? Onkohan minusta tulossa vanha tms... en ennen olisi ostanut ikinä punaista neuletta. No se on minun tonttutakki, joka oli vain jotenkin niin IHANA. Tämän juju onkin sen ihanan hauskat "napit". Nuorempi tyttö sanoi, kun ostin tämän, että äiti tuohan on oikea tonttupuku ;)



Ihanaa lauantaita ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti