Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

maanantai 30. joulukuuta 2013

Tupsahti ja hupsahti aleen!

Niin se joulu tulla tupsahti ja jo mennä hupsahti! Aattona olimme juhlimassa mieheni veljen syntymäpäivää sekä nauttimassa perinteistä jouluruokaa mieheni vanhempien luona. Jouluaterialla oli jälleen tarjolla kaikenlaisia ihania herkkuja. Ateria onkin minun yksi kokokohta aattona.  Aterialla oli myös mieheni sisarukset perheineen. Täyttävän ja makoisan ruokailun jälkeen siirryimme mieheni siskonluokse odottelemaan pukkia... mutta pukkihan ei ihan perille päässyt kun ei lunta satanutkaan vaikka oli tilattu,  joten tontut hoitivat homman hienosti ja niin saimme lahjat perille. Tonttujen vierailujen jälkeen kahvittelimme ja pöydässä oli jälleen tarjolla herkullisia makoisia ja suolaisia leipomuksia. Lapset avasivat innoissaan pakettejaan, no joo kyllä aikuisetkin! Olin minäkin tainnut ihan kiltti olla tai sitten sain jonkun kiltin lahjat.
Paketeista paljastui kaikkea ihanaa... kiitos ♥ Joulupäivänä ruokailimme kotosalla perheen kesken ja ihailimme toistemme lahjoja. Tapanina oli äitini ja veljeni meillä ruokailemassa. Perjantaina sitten alennusmyynnit kutsuivat kylään, olin nuorimmaisen tyttäreni kanssa tuhlaamassa hänen saamiaan lahjakortteja. Alemyynnistä löytyikin pussillinen söpöstelyyn sopivia vaatteita ja korviksia 19 paria!!
Lauantaina oli sama rumpa, mutta vanhemman tyttären kanssa... huh huh! 
Kyllä shoppailu on RASKASTA! mutta löysin minäkin jotain...


Alesta löysin Ted Bakerin ihanan mustan lompakon, joka oli -20% alennuksessa. Gina Tricosta pari paitaa ja sitten tämä super ihana denim paidan, jota olen hypistellyt pari päivää... menee pian puhki!


1 kommentti: