Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kukkuluuruuta ;)

Piitkästä aikaa, huh siitähän onkin jo yli kuukausi kun olen tänne asti päässyt! Ihanaa ♥ olin saanut kivan haasteenkin teijuliiniltä, johonka kyllä vastaan. 


Täälä on tosiaan kuukausi mennyt vauhdilla ja mukana on koitettu roikkua. Kuukauteen on mahtunut juhlia, tuparit, pääsykokeet, työhaastettalua ja muita metkutuksia.
Asiasta kuuhun, olen ollut nyt nykyisessä työpaikassani nelisen kuukautta ja painoa on tullut 5kg lisää! 
Tallihousuja jalkaan vetäessäni nappi ei meinaa pysyä kiinni, tarvis vissiin tehdä jotain... ostaakko uuret pöksyt vai lähteä lenkille? Eilen "jouduin" sinne lenkille, kävimme mieheni kanssa tuolla metsässä pikkulenkillä. Olin tietysti yli pukeutunut ja hiki tuli jo sadan metrin jälkeen. Meidän lenkkipolku meni metsään, jossa nousua oli sen verran, että puunlatvat näkyivät korkeimmalta kohdalta, matkalla oli kiveä ja kuoppaa, risua ja jyrkkää rinnettä. Kaiken sen ihanuuden jälkeen olimme vielä keskellä suota, onneksi en sentään suonsilmään uponnut. Metsässä olikin valtavasti ilveksen jälkiä ja olihan kilsan päässä hunaja karhukin vieraillut vuosi sitten. Kummasti sitä sai lisä puhtia lisää, kun rupesi karhu juttuja muistelemaan ;)


Ettei liikunta olisi liika solakoittanut, tuli sitten tehtyä pikkuinen kakkukin. Oli se vissiin hyvää, kun jäljelle jäi vain kakkulapio...
Tupari viemisiksi löysin ihanan muumikannun.


Reipasta ja makiaa alkaavaa viikkua sinnekkin ;)

2 kommenttia:

  1. Makean näköinen kakku, ei ihme että katosi nopeasti!
    Mukavaa, kun tulee kevät, niin lenkkeilykin alkaa maistumaan:)

    VastaaPoista
  2. Makean nälkä kyllä lähti. Odotan innolla jo kesää, onneksi sitä koti ollaan menossa :)

    VastaaPoista