Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

tiistai 3. kesäkuuta 2014

My day, fornarinat ja sattuma

Ihanaa aurinkoista tiistaita! Aamu alkoi aikaisella herätyksellä, olen lupautunut kuskaamaan vanhempaa tytärtä ratsastusleirille. Leiri kestää viikon ja yöksi tullaan kotia. Aamu ajon jälkeen kotosalla odotti koira-aitaksen siivous homma. Aamusella kerkesin myös nauttia monta kuppia kahvia ulkosalla, no juon kahvia ulkosalla myös talvella, joten ei se kesä taida minun kahvikulttuuria muuksi muuttaa. Menoa on haitannut hieman selkäkipu, joka on kiusannut jo monta viikkoa. Johtunee kait huonosta patjasta tai huonosta sohvasta, todellisuudessa syy taitaa olla  laiskassa liikkujassa. 
No joka tapauksessa tämä huonoselkäinen lähti liikkeelle kuitenkin, mutta autolla. Johtuu tietysti pitkistä välimatkoista, kun autolla liikun ;) Joo joo, maito kauppaan on edes takas 20km matkaa.


Olen niin kova bongaamaan maisemia, että onneksi ajoin pelkääjän paikalta tällä kertaa, että sain matkan varrelta muutaman kuvan. 


Kyllä luonto on kaunis kukkineen ja mehiläisineen ;)

Matkalla kävimme mummolassa kahvilla ja aina niin super hyvällä pullalla :) 
Maisemien vaihtuessa rupesi namihammasta kolottamaan sen verran, että piti kipaista kaupan kautta.
Onneksi kesällä ei tarvitse mahtua housut jalkaan, voi hypätä mekkoon ja sitäkin voi suurentaa lisäämällä kuminauhaa... ;)


Meri houkuttaa ja koukuttaa sen verran, että sen ääressä viihtyisi pitempäänkin. Taloa etsiessämme haaveilimme talosta rannalla, mutta sitten ajatteli kait liikaa niitä "huonoja" puolia, lapset voi hukkua tai talvella pudota jäihin, rannalla aina tuulee... Toisaalta rannalla kasvaneet tutut kertovat, että rantaan suhtautuu erilailla kun sen ääressä on kasvanut. No kait sen huomaa siitä kun vie lapset rannalle, ne juoksevat veteen kuin eivät olisi sitä ikinä nähneetkään. Johtunee siitä, että eivät ole kasvaneet veden ääressä ja se on niin harvinaista herkkua.


Mutkien ja kauppojen jälkeen menimme noutamaan neitiä leiriltä, päivään oli mahtunut maastoilua, teoriaa, hyvää ruokaa ja tietysti heppoja (niin kuin kotonakin ;)


Tallilla asustaa pääsääntöisesti issikoita, ihania hulmu harjoja!

Kotimatkalla ajattelimme käydä katsomassa laskettelumäkeä ja poikkesimme tutulta tieltä kohti hiekkaista vanhaa lehmipolkua. Tien varrella oli iso lampi. Tytär kysyi ihmeissään, miten te tänne tiesitte tulla? kun oli kuulemma käynyt sielä ratsastamassa ja uittamassa hevosia tänään. No eipä me tiedettykään ;) 


Kotiin päästyämme vedin jalkaan, arvatkaa mitkä? ( no en housuja, koska ne oli jo, mutta ihanat koiratossut ;)


Nämä olivat minusta niin söpöset ja kaupanpäälle vielä istuivat jalkaankin kuin minulle tehty.


Minulla ei ole koskaan ollut fornarinan kenkiä ennen, mutta tuntuvat kyllä hyville jalassa. Malli on basset hound. Mies sanoi nämä nähtyään, että eikös nuo ole lasten kengät ;) No eipäs olekkaan, vaan lapsellisten naisten kengät, jolla on huumorintajua pukkee muutakin kun mustaa nahkaa jalakaan...heh heh.

Minulle riitti matalampi korko, balleriina mallinen. Sarjaa löytyy hieman isommallakin korolla...
(kuva styleaccess.co sivulta)


Millaisista kengistä te pidätte? Ennen tykkäsin kengistä mitä isompi korko, mutta nykyään mukavuus menee kauneuden edelle. Tarkoittaakohan tämä nyt sitä, että mie olisin muka tulos vanhaksi?


Vaikka eihän kesällä kenkiä tarvitse, kiva kynsilakka ja menoksi...varpaat edellä.
TERVETULOA UUDET LUKIJAT ♥

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania kesämaisemakuvia.Kyllä Suomen kesä on kaunis mutta lyhyt.Nuo matalakorkoiset kävis minulle nykyään söpöjä kenkiä-Ritva

  VastaaPoista
 2. Mistä tilattu nuo kengät? Ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät ovat kyllä ihanat. Ovat tilattu netistä. Nämä olisivat myynnissä koko 38 ;)

   Poista
 3. Saakos kysellä et mistä nettikaupasta? En oo itse löytänyt. 38 on valitettavasti mulle liian pieni koko, muuten ostaisin :)

  VastaaPoista