Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Läksiäiset ja reissua

Taas on aika rientänyt vauhdilla aamusta iltaan ja päivästä toiseen. Joinakin päivinä on tuntunut, että kotona on käyty vain nukkumassa ja vaatteita vaihtamassa. Perjantaina ihanat työkaverini yllättivät minut täysin ja hukuttivat minut ihaniin lahjoihin. Päivä kun oli minun viimeinen kyseisessä työpaikassa, tosin lauantaina olisin jo saanut mennä takaisin. Paketista kääriytyi ihana orkkidea, joka taitaa ollakkin aika haastava lemmikki. Yhden olen jo väärällä hoidolla tuperruttanut. Kuulin, että tämä kukka pitäisi kastaa harvoin veteen...? Onko vinkkejä ja neuvoja kukan hoidin suhteen? Olisi kiva, jos viikonpäästäkin olisi oksissa nämä kauniit kukat eikä pelkkä risu pystyssä. Pakettiin oli myös pakattu iso kori, täynnä kaikkea kivaa leipurille. Olenkin tainnut jotenkin kajahtaa tuohon leipomiseen, nimittäin olen joka päivä tehnyt jotain kakkua ja en todellakaan ihan hitokseenkaan mahdu mun farkkuihin! Kummia nää nykyajan pesuaineet, joka pesukerta lähtee paidastakin etuosa pois! 


Tämä kortti sopii minulle kuin reppu reissaajalle ♥

Lauantaina oli vuorossa jälleen aikainen herätys ja pienen väärinkäsityksen vuoksi tuli tietysti KIIRE!
Olin kuullut ja käsittänyt, että kymmeneltä lähdetään. No mies huusi puolen aikoihin, että viiden minuutin päästä pitää lähteä. No viidessä minuutissa suoristettiin tytöltä takut ja tehtiin kampaus, sen jälkeen juostiin viemään hevosille heiniä. Tämän kilpajuoksun jälkeen piti pakata omakin laukku ja voi huh sitä päivää. Yllätys yllätys oltiin sitten perillä liiankin ajoissa, ulkosalla kun ei ollutkaan mikään kovin kesäinen ja lämmin ilma, vaan tuuli joka suunnasta. Reissu tuli tehtyä ja hyvä niin, oli mukavaa päästä näistä omista ympyryistä hetkeksi muualle.Voi tätä tietä pitkää ja suoraa loputtomiin, jälleen kerran ihmettelin kuinka ne tienpäällä työtänsä tekevät jaksavat, mutta ihminen on niin sopeutuvainen ja kaikkeen sitä taitaa tottua ja jokuhan voisi nauttia maisemasta josta ei tienpäätä näy.

2 kommenttia:

  1. Omaa orgideaani olen hoitanu 3 kuukautta näin. Kastellut läpikotaisin kerran viikossa hapettuneella vedellä esimerkiksi limsapulloon vettäi vuorokaudeksi ja kastelu juurelle kukka vaikka tiskialtaaseen kastelun ajaksi niin vesi valuu altaaseen. Kukka tykkää valosta ja vedottomasta paikasta-Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tässähän tais sitten tullakkin kaikki mitä kukka tarvitsee :)

      Poista