Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

maanantai 14. huhtikuuta 2014

tangle teezer, moschino tuoksut ja odd molly

Meidän tytöillä on molemmilla pitkät hiukset. Vanhempi on jo tosin oppinut itse harjaamaan kutrinsa. Helpolla ei ole hänen hiusten kanssa päästy. Ei pituuden vuoksi vaan paksuuden, hiuksia on ohennettu moneen kertaan ja nyt kuulemma kutrit tuntuvat hyviltä. Paksua ja pitkää tukkaa hoitaessa peseminen on työläämpää ja muotoilukin on haastavampaa. Nuorempi neiti ei paljoa kammoista piittaa, hänen mielestään takut saa leikkaamalla pois. Harjoja on tullut kokeiltua laidasta laitaan ja nyt on kokeilussa Tangle teezerin harja, jota on kehuttu hyväksi takkujen poistajaksi. Kaikilla harjoilla melkein takut pois saa, mutta ei yhtä kivuttomasti. Tämä tangle teezerin harja tuntuu käteen istuvalta, piikit tuntuvat taipuisilta ja pehmeiltä, mieleeni tulee hevosille suunnatu "taika harja" magic brush. Kokeilu mielessä katsotaan onko harja "maineensa veroinen ".Hajuvesi ostoksilla aistit sekottuvat sen verran, että lopulta kaikki tuoksuvat samalta ja valintaa on lähes mahdotonta tehdä. Tämä Moschinon hajuvesi setti oli positiivinen yllätys, setistä löytyi hieman arkisempaa ja myös juhlaankin sopivaa tuoksua. Valinnan vaikeuden edessä ei tarvitse valita sitä yhtä, vaan tässä paketissa oli sopivasti viisi tuoksua.
Kaupunki reissulla mukaan tarttui Odd mollyn uusi kuvasto, josta löytyikin lovely knit takki uudessa värissä.
Tämä väri oli kyllä ehdottomasti suosikkini. Tämä ihanuus näyttikin olevan jo Nellyltä loppuunmyyty, eikäs ihme...


Kevät takiksi löysin ihanan Espritin edc mallistoa olevan kivan maiharin, väristä en jotenkin aluksi pitänyt ja ajattelinkin sen "värjätä" mutta, jotenkin olen jo väriin tykästynyt sen verran, että takki saa jäädä alkuperäiseen väriinsä.
2 kommenttia:

  1. Meillä on ollut kiharatukkaisella pikkutytöllä Tangle Teezer jo pitkään käytössä ja kyllä sillä takut aukeaa paljon helpommin kuin tavallisilla harjoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovasti sitä on kehuttu juuri tehokkaaksi takkujen poistossa, katsotaan pääseekös sillä harjalla takuista eroon. Asiaa auttais tietysti, kun pikkuneiti hoksais harjata ne hiukset useimmin ;)

      Poista