Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Kolme pientä hanhea... ja why me?

Marssi näin, aurinkoista niittyä eteen päin, koska matka oli pitkä niin, pyysivät ne mukaan yhden ison toverin... Juhannus meni rennosti kotosalla ollessa, tuli syötyä ne uudet perunat ja grillattua pihvit. Ulkosalla ei kovin paljoa tullut oleiltua, ilma oli ihan uskomattoman kylmä. Kesä takilla tuli kylmä. Eilen kylmän tuulen lisäksi satoi vettä ja kaivoin ompelu koneen esille pitkästä aikaa. Nämä neljä hanhea tuli ommeltua, siinä tekemisien välissä. Välillä pitää mennä tallille, viedä koiria ulos, ripustaa pyykkiä ja hommat keskeytyy sata kertaa. Valmista eilen kuitenkin tuli :)







Kasvimaalla raparperit ovat kasvaneet valtavasti ja tein jo ensimmäisen piirakan. Tämän mustikkapiirakan tein samalla ohjeella, pohjan vain tein tuplana ja päälle mustikkaa.



Mies aloitti herkkulakon ja meinaa laihtua 10kg ja haastoi minut mukaan.  ( why me) Tänään sohva ja lämmin viltti houkutteli enemmän, kuin lenkille lähtö tuuleen ja tuiskuun. Olen ihan huippu keksimään tekosyitä, ettei jotain tarvitsisi tehdä. Samalla kun mies lähti kuntoilemaan, kaivoin hyvän kirjan esille ja tulihan sitä maistettua pala suklaatakin. Voi kun tuli selkärangaton olo, kait sitä pitäis vetää ne verkkarit jalkaan ja hinata sielä peräs. Nyt on niin hottia treenata ja kuntoilla. Varsinkin niin, et muut näkee, hei kattokaa! näettekö te, et meen täs salille ja mulla on kulkaa uuret pöksytkin on oikeet juoksutrikoot. Sit voisin laittaa nettiin selfien, kun poljen perse ruvella kuntopyörää. Ai niin, se on jo ruvella..voi nyt en voi ainakaan polkea sitä pyörää, kattellaan syssymmällä.

1 kommentti:

  1. O sol é para as flores o que os sorrisos são para a humanidade.(Joseph Addison)
    Lindos trabalhos amei cada detalhe!!!!!!!!!
    Obrigada querida, pela visita carinhosa!
    Um doce abraço, Marie

    VastaaPoista