Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

maanantai 30. maaliskuuta 2015

juhlaa, huivi ja kesää odotellessa


Meidän pikku neiti juhli synttäreitään jälkikäteen kavereidensa kanssa lauantaina. Ajattelin kokeilla tehdä kakkuvuoalla sinne sellaisen suklaa-keksi- vaahtiskakun, vähän niin kuin rocky road kakku. 
Kakusta tuli kyllä sitten mega hyvä, mutta lapset eivät siitä perustaneet ja kakku parka jäi minun käsiini.
Puolikakkua ahmittuani kilautin äidilleni, joka ottikin ilomielin herkun vastaan. Olisin minäkin sen kakun voinut yksin nauttia, mutta tätä kesäkuntoon aloittamista olen lykännyt jo sen verran kauan ja vähän niin kuin odottanut, et joku hakis mua piiskan kans lenkille ;)


Ja tietysti illalla vielä mässättiin porukalla itse tehtyjä hampurilaisia. Mieheni on tutustuttanut minut 
tzatzikiin ja tungen sitä nyt joka väliin, ei ollut yhtään hullumpaa hampurilaisen välissä.

Täälä on kesän odotus hieman siirtynyt, aamusta satoi vettä ja nyt sielä sataa räntää. Onnellisena pakatut talvihaalarit siis saa kaivaa esiin ja todennäköisesti pian pukea päällekkin.

Asiasta intiimi suojiin, tämän ihanan huivin bongasin vahingossa, kun menin tapaamaan yhtä tuttavaa erääseen liikkeeseen. Sielä se kangas suikale oli kauniisti käärittynä hyllynpäällä ja koitin kävellä sen ohitse silmät kiinni monta kertaa. Huivissa on 50% villaa ja 50% silkkiä, mutta tuo väri!  Huivi sopii niin hyvin vaikka farkkujen
kanssa. 


Huomenna olisi tiedossa hammaslääkäriä... en nyt niin kovin innolla odota ;)

1 kommentti:

  1. Noilla pikkukengillä on otettu yks sun toinen askel.Herkullisen näköisiä tarjottavia.Itse täytettynä saa kyllä runsaammat täytteet.Kaunista kangasta -Ritva

    VastaaPoista