Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

peuhaa, vernis nahka ja (roska) ruokaa

Heippa En viitsi nyt aloittaa sillä perinteisellä (pitkästä aikaa ja on ollut kiireitä)  no kiireitä on ollut ;)
Mitä teille kuuluu?
Tänne tuli ihan takatalvi, lunta on sadellut ja pakkasen puollella oltu ja kruununa vielä se ihana tuulen vire, joka tuola pihalla on koko päivän ollut, vaikkei siinä mitään ihanaa ole. Tänne mahtuu kuulumisia ja tapahtumia paljon, ja ei edes tiedä mistä sitä kertois tai alottaisi...

Perjantaina olimme vanhimman tyttären kanssa koko päivän kaupungilla ja vannoinkin, että lauantaina sitten olen koko päivän sohvalla viltin alla ja luen ihanaa kirjaa. No sellaiset jäivät vain haaveksi, niin kuin yleensä.
Kaupungilla kävimme syömässä ja teimme ne "perinteiset" vaatekauppa kierrokset. Ostos kassini jäikin aika pieneksi, en ostanut kuin muutaman paketin sukkia. Olinkin, itsestäni ylpeä! En tehnyt mitään heräte ostoksia, sellaisia kuten tuota olen aina halunnut ja se on nyt niin halpa tai vimeinen kappale...
Kovasti oli kauppoihin tullut jo kevättä ja pääsiäistipuja oli joka ikkunalla. Kierroksen jälkeen olin ihan poikki ja ei ollut unensaanti vaikeuksia illalla.

Lauantaina heräsin jo melkein ennen aurinkoa, arki rytmi kun herättää vaikkei olisi edes sitä kelloa pärisemässä. Olikin ihanaa nousta aikaisin ja tehdä tallihommat kaikessa rauhassa. Aamuisin sitä herää kummasti, vaikka olisi silmät kuinka ristissä, kun lähtee pellolle koiria lenkittämään. Meidän kaukkari Poju ja kultsu Leevi painelikin pitkin peltoa heti aamusta. Olisipa itsekkin jaksanut lähteä kisaan mukaan ;)


Leevi tuntuu niin pieneltä Pojun vierellä, puhumattakaan meidän Pekosta!


Koirista puheen ollen tuli tuossa yksi kuva vastaan, joka on parin vuoden takaa.(Kuvassa tytär taluttaa meidän edes mennyttä Dogo Ganariota Ankia, kuvassa taustalta näkyy myös meidän Pekko) Olimme kävelyllä tuossa lähitiellä ja mies otti tyttärestä kuvaa. Tytär sanoi, että tien reunassa oli käärme, jota emme itse ehtineet nähdä. Kotona katsoessamme koneelta kuvaa, siinähän se kyy näkyikin! Oli jo vähän niin kuin tulossa pureskelemaan. Kesällä saa olla TOD. varovainen, kun menee koiran kanssa tielle kävelemään, sielä on usein tien reunassa käärmeitä. 


Täytyypä kysyä... onko kenelläkään vinkkiä, miten saa vernis nahan puhdistettua? 


Minulla on Louis vuittonin  ludlow korttilompakko, joka on vernis nahkaa. Lompakko on vieläpä väriltään aika arka ja siinä kyllä näkyy heti lika. 


Kaverini sanoikin, että kokeile ihan peruskosteus pyyhkeellä pyyhkäistä. Kyllähän sillä lähtee sormen jäljet ym. ns.pintalika, mutta kunnon tahrat eivät...

Nyt kun tuli takatalvi, voidaan siis siirtää sitä kesäkunnon hankintaa vielä eteen päin. Nimittäin perjantaina olimme tyttären kanssa ulkona syömässä ja vielä lopuksi "jäätelöbaarissa" ja launantaina kotona tehtiin pizzaa oikein urakalla. Nyt ei todellakaan ole kevyt olo!  Taidan huomenna aamulla osallistua siihen juoksukisaan pellolla!

2 kommenttia:

  1. Ihanat Poju & Leevi nauttimassa keväästä ♥ Ja ihana lompakko täytyy itsellekin hankkian samanlainen ;)

    VastaaPoista
  2. Kivat koirakuvat olet saanut otettua.Nopea reagointikyky kun huomasi vetää koiran pois.Tuon laukun puhdistuksesta en tiedä,joissakin tapauksissa nihkeä pyyhe auttaa.Hyvää pitzaa haluaa-Ritva.

    VastaaPoista