Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

maanantai 16. helmikuuta 2015

Pullat ja arvoitus..

Eilen hän oli se päivä kun piti kiillottaa kelkan pohjat ja painua mäkeen. Kelkka kainalossa ei mäkeen lähdetty, mutta omassa pienessä mäessä liukurit ja pulkat saivat kyllä kyytiä. Olen ollut koko viimeviikon enemmän tai vähemmän kipeänä. Välillä kun luulee jo saavansa unohtaa nenäliinat niin, turha luulo. Nenä vuotaa, kun rikkinäinen hana.


 Viime vuonna leivoin itse laskiaispullia, mutta tänä vuonna ostimme pullat kaupasta. Tyttöjen lempi täytteenä on vadelma ja taas minä ja mieheni herkuttelimme mantelitäytteellä. Tästä tulikin mieleeni yksi vuosi kun tein pullia itse ja laitoin vahingossa väliin marsipaania...yäk kun oli pahaa. No toiset voivat tykätä. Sinä vuonna jäikin pullia paljon laskiaisen jäljiltä ;)


Täälä on tehty oikein isolla kädellä kevät siivousta ja kaapista vastaan tuli kummallisen näköinen lasi purnukka. Mieheni sanoikin, että erikoisen näköinen tuhkakuppi! 


Lasisen kuvunpohjassa oli teksti marimekko ja tarkempi selvittely paljasti, arvakkaa minkä?


Kyseessä siis oli Marimekko Loistava kynttilänjalka! No se ei ihan ensimmäisenä tullut mieleen...
Löytyykö sinun kaapistasi kummajaisia?

2 kommenttia:

 1. Kyllä tuo Marimekon kynttilänjalka näyttää niin kakkuvualta.Minä varmaan kokeilisin sillä tehdä kakun,ei taitais kestää kuumaa uunia.Ei oikein kummia taida löytyä.Turhan päiväsiä kyllä löytyy-Ritva

  VastaaPoista
 2. "O que mais importa não é correr, mas prosseguir com determinação.Aos poucos, chega-se longe.Devagar
  também se chega lá.Então, vamos." (Marcio Mendes)
  Linda semana, fica com Deus!!!
  Beijos Marie.

  VastaaPoista