Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

perjantai 13. helmikuuta 2015

Lintu olalla ja toiset puussa...JA PERJANTAI 13!

Täälä onkin jo ehkä huomattu, että pidän paljon Marc Jacobsonin laukuista ja lompakoista. Vaatehyllyni vieressä on ollut aikoinaan valtavan iso laukku kokoelma, josta on löytynyt niin Guccia kuinVuittoniakin. Nykyään laukkujen osto on jäänyt paljon vähemmälle ja kaapista löytyy enää vain jokunen laukku...
Kurkataanpa nyt kuitenkin vähän...


Tämä ihana pieni "lintulaukku" petal to the metal flap pouchette laukku on söpö kuin pieni suklaanpala.
Laukkuun mahtuu yllättävän paljon tavaraa läpässä olevan ison vetoketju "taskun" ansiosta. 


Tämä käy niin juhliin, kuin arkeenkin. Värinä tässä on ihana expresso.

Toinen Marc Jacobson laukkuni on Classic Q Natasha mustana. Tämäkin on oikea tilaihme, tavaraa mahtuu kuin isompaankin säkkiin. Mallikin on sellinen johon ei heti kyllästy.                                                              ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Lintuja on näkynyt muuallakin, kuin vain laukussa.


 Meidän takapihalla oli valtava määrä pihlajanmarjoja, joita on vieläkin ollut isot määrät puussa. Tilhit ja muut hyypät ovat hoksanneet ne hyväksi eväs paikaksi ja sielähän käy porukkaa syömässä kuin peräseinäjoen essolla viimeviikolla ( ite en ollut ;) 


Huonompi homma on tässä se että, ne lentävät marjat suussa meidän kuistille ja räkivät ne pitkin seiniä, kuin kostoksi sille lintulaukkuselle akalle, joka ei ole paljoa talipalloja tänä talvena kantanut. 


eikä tässä vielä kaikki! Lopuista en ees kehannut kuvaa panna, sen verran putskille tuo kuisti nyt näytti ;)

Oho, se onkin perjantai ja vielä 13 päivä! Uskallatko poistua aamutakista lainkaan vai jäätkö peiton alle, ettei vaan mitään sattuisi? Vaan onko tuo ihan mikä päivä vain? Tietysti, jos jotain sattuu, se on hyvä panna epäonnen päivän piikkiin! 
2 kommenttia:

  1. Aivan ihana laukku! ♥ Linnut ovat kyllä söpön ovelia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku on kyllä aivan upea, mutta laukku vaihtoi juuri omistajaa ;)

      Poista