Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

torstai 12. helmikuuta 2015

Anna Bella ja pikku NEITI

Meidän pienempi neiti sai kesällä oman pupun. Neiti keksi itse sille nimen, pupusta tuli Anna Bella. Pikkuneidin mummu osti neidille pupun. Aluksi itse olin pupua vastaan, koska meillä on ollut pupuja ennenkin ja ne ovat olleet aina minun hoidettavana. Ennen pupun tuloa  kävimme paljon läpi asioita, kuinka sitä hoidetaan ja millainen lemmikki se oikein on ja vaikka lemmikki on pieni, siinäkin on vastuuta. Neiti lupasi hoitaa itse pupun, jos sellaisen saa. (Ajattelin, että niin juu, ehkä pari kuukautta ;).
Pupun pentu sitten ostettiin ja haettiin seinäjoelta, pupussa oli leijonanharjasta ja kääpiökania.
Pennulla olikin hieno karvakauluri pään ympärillä ja korvien välissä iso tupsu karvaa, jonka olisi saanut rusetille. Pupun tulosta on nyt yli puoli vuotta mennyt ja olen kyllä niin ylpeä neidistä, joka on hoitanut hyvin pupunsa. Kaupasta neiti kantaa pupulle erilaisia aktivointileluja ja herkkuja, välillä tehdään itse omenapuusta pupun häkkiin kiipeily juttuja.  Huolehtii oma-aloitteisesti, että pupulla on heinää ja muuta ruokaa sekä pullossa vettä. Pupu pääsee päivittäin juoksemaan vapaana lattialla. Pupun häkin siistimisessä yleensä autan, sekä kynsien leikkauksessa. Neiti on oppinut kovasti vastuuta lemmikistään ja rakastaa pupuaan yli kaiken. 


Kesällä olisi aikomus rakentaa ulos iso aitaus Anna Bellalle. Neiti onkin jo tehnyt "rakennus piirrustukset"...
Niistä ehkä pitää hieman neuvotella?!

2 kommenttia:

  1. Ihana kun peerheessä kasvaa tuleva arkkitehti-Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsen silmin kaikki ainakin onnistuu, suunnitteleepa vaikka prinsessan siipeä omaan huoneeseensa. Sinne sopii vaikka uimahalli ;)

      Poista