Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

tiistai 10. helmikuuta 2015

Saippuaa, kevättä ja pelottava ukko

Heippa vaan, vaikkei sielä enää taida kukaan ollakkaan. Mutta Tääläpä kävi kevät kurkkimassa, ulkosalla oli melkein kymmenen astetta lämmintä ja ihana lämmittävä aurinko lämmitti kivasti poskipäitä. Toki onhan tähän viime kirjoitukseen väliin mahtunut jos jonkinlaiset myrskyt ja kelit. Tälle päivälle paras kulkupeli olisikin ollut luistimet, sen verran liukasta oli joka puolella.


Täälä onkin ollut hiljaista näin alkuvuosi, ajan ja voimat ovat vieneet ihan toisenlaiset asiat. 


Tänään oli ihana juoda päivä kahvit auringon paistaessa taivaalta, melkein olisi voinut siirtyä eväiden kanssa ikkunalta hangelle istumaan. 


Hepoillakin on vielä kunnon takit päällä. 


Tämä, jos joku olikin kamala mörkö heppojen mielestä. Varsinkin kun tuuli oli vielä lisännyt valkoisen ison muovinpalan lumiukon päähän heilumaan. Yksi asia ukossa kuitenkin kiinnosti kovasti, nenä tietysti ;)


Pitihän sitä sovittaa koukkuakin käteen, jos siinä enää pysyy muuta kuin peukalo ;) Tästä virityksestä syntyi saippualle patja. Nyt ei saippua enää lennä pitkin lavuaaria. 


Oodtetaankos sielä kesää jo kovasti? 

4 kommenttia:

 1. Ihanat luistimet ♥ Kesää odotetaan jo ainakin täällä kovaa, varsinkin sitä lomaa ;)

  VastaaPoista
 2. Kiva idea tuo saippua alusta.virkattuna..Kesä on ihan tervetullut ,tykkään kyllä talvestakin kun pääsee hiihtämään-Ritva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se talvikin aina vaihteeksi tervetullut, mutta itse olen enemmän kesä ihminen.
   Pitäisi kokeilla kans hiihtää pitkästä aikaa ( on varmaan 20 vuotta kun olen viimeksi suksinut ;)

   Poista