Näitä herkkuja on tullut ennenkin tehtyä, nämä maistuvat kaikille ja ovat tosi nopea valmistaa. Ainut huonopuoli näissä on, ne katoavat "johonkin"liian nopeasti. Johtuu varmaan niiden herkullisesta mausta. Tämä ohje on peräisin eräästä kirjasarjasta, jonka nuorimmainen sai lahjaksi. Kirjassa oli muitakin herkkuja ja se on ollut sen verran kovassa käytössä, että ajattelin jo päällystää sen ;)
Uskon, että ohje on myös teidän mieleenne, joten napatkaa ohje mukaanne ja kokeilkaa!
Nypi keskenään:
4 dl vehnäjauhoja
joihin sekoitetaan 2tl leivinjauhetta
90g voita
lisää joukkoon 1dl fariinisokeria, ½tl kanelia ja pilkottu suklaa murskaa n.100g.
Lisää joukkoon muna.Sekoita taikinaa käsin. Puristele taikinasta möykkyjä ja litistä ne keksin muotoiseksi uunipellille. Paista 200 asteessa n.15min. Uunin keskitasolla. Kuukivet ovat valmiita
kun pinta on hieman saanut väriä.
Suklaasta puheen ollen Fazerin Kismet täyttää tänä vuonna 40 vuotta ja on saanut uutta ilmettä pakkaukseensa. Tekstejä löytyy ainakin rakkaalle, ystävälle ja minulle. Niinpä ostin yksin oikeudella minulle patukan ja yhtä hyväähän se oli kuin ennenkin. Mikä on sinun suosikkisi?
Tosi herkullisen näköisiä kuukiviä ♥
VastaaPoistaMie tykkään eniten Kismet Fazerinasta :)
Kismetti kyllä maistuu aina :)
PoistaOlá amiga, vim desejar-lhe um abençoado início de mês.
VastaaPoistaDoce abraço Marie.
Kiitos ohjeesta, täytyy olla hyviä :). Kismet on suosikkini. Ja uusi kääre ehdoton syy ostaa patukka :).
VastaaPoistaKannattaa kokeilla, on nopeita ja helppo valmistaa ja parasta on se kuin yleensä (melkein) aina värkit löytyvät kaapista.
Poista