Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Raspi ja grillausta


Tuossa jokin aika sitten kirjoittelin yhdessä postauksessa Mustad rideraspista. Olin jossain törmännyt kyseiseen raspiin ja ajattelin olisiko se ollut kätevä vehje. Ostin tuossa pari viikkoa sitten raspin ja viikonloppuna sitä pääsin vähä testailemaan. Hevosilla tosin ei ollut paljon mitään raspattavaa, kun ne ovat hiljattain vuoltu. Hyvin tuntui raspi käteen istuvan (naisen käteen) miehen kädessä se näytti aika onnettomalle vehkeelle ja mies naureskelikin sille kun sen yleensäkkin olin mennyt ostamaan (mainoksen uhri). Raspihan on tarkoiettu kavioiden reunoja pyöristämään. Luulen, että ajaa asiansa..palaillaan tästä.


Asiasta makkaraan... Eilen teimme nuotion tuonne pihan siimekseen ja grillasimme pitkästä aikaa makkaraa.
Oonhan mä en aina tiennyt, että ruoka ja varsinkin KAHVI! maistuu aina ulkona paremmalta. Juon jopa aamukahvini ulkona parin kymmenen asteen pakkasessa. Ties mikä tapa sekin on?...
Mutta makkaran paistossa on sitä jotain... heh heh.


Perjantaina tuli herkuteltua itse tehdyillä hamppurilaisilla, voi vitsit kun oli HYVÄÄ!


Oikeestaan tein niitä pikkuneidille ja sen kaverille, mutta yllätys yllätys! tein sitten mitä vain, niin aina sama juttu. En mä oikeen tykkää siitä ;) Viimeksi tein pizzaa ja lättyjä, en tykkää kummastakaan. Mutakakkua ja jäätelöä, kun kerran oon jossain maistanut ja se oli pahaa, en uskalla enää kokeilla. No voi dämä ja minä tyttö oon vetänyt sapuskaa nyt sitten monen tytön edestä. JUU ja valitettavasti sen jo huomaakin!
Onkos teidän lapset kaikki ruokaisia? vai syödäänkö kalapuikoista kuoret ja metvurstit kuoritaan"reunoista"?

1 kommentti:

  1. As pessoas entram em nossa vida por acaso, mas não é por acaso que elas permanecem.
    Lindos dias de outono!
    Beijos Marie.

    VastaaPoista