Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

tiistai 16. syyskuuta 2014

Tee se itse kynnet ja maailmanpyörä

Kynsiviila kaupoilla törmäsin pitkästä aikaa tähän, tee se itse ranskalainen manikyyri settiin ja halvan hinnan vuoksi päädin taas kokeilla. Olisihan se pitänyt arvata ( ja muistaa), että ei se nyt niin mene kuin strömsössä. Valitsin paketista tarrat ja rupesin liimailemaan niitä kynsiin ja ensiksihän ne ei todellakaan meinannut pysyä paikoilla ja valkoista lakkaa laittaessani osa irtoili sen verran, että tarran alle meni valkoista lakkaa. Lopuksi kun lakka oli kuivunut ja sai irroittaa tarrat, hevosetkin olisi nauranut lopputulokselle. Valkoista lakkaa oli vähän sielä ja täälä. Enpä taida enää sortua tee se itse manikyyriin ;) No en yleensäkkään käyttele kynsilakkoja muuta kuin varpaan kynsissä. Lakoista tulikin mieleen, että ostin abc liikennemyymälän 1e korista pari kynsilakkaa ja tämä pastellin vihreä olikin oikeen kivaa varpaiden kynsissä. Lakka levittyi tasaisesti ja myös kuivui nopeasti. 


Kynsiviilasta sen verran, että ostin ensimmäisen lasisen kynsiviilan ja olen erittäin tyytyväinen!


Asiasta renkaaseen... ostin turhamaisuuttani keväällä Louis Vuittonin avaimenrenkaan. Rengas olikin sen verran muka iso avainnippuun kuin maailmanpyörän olisi sullonut avaimien kera taskuun, jossa usein kannan avaimiani että unohdin sen lipaston laatikkoon. Eilen illalla laatikkoa siivotessa rengas laatikko tulikin vastaan, ja vanhempi tytär sanoi, että voiko turhamaisempaa ollakkaan kun kaikki "merkki" tuotteet, joita ihmiset ostavat vain tuotteen nimen vuoksi ja hakevat sillä itsetunnon jatketta. Hei kato, mä oon vähä parempi kun sä!  kun mulla on lv laukku ja vielä oikeen avaimenperä! Hei huomaatko?


Puheen jälkeen työnnin laatikon laatikkoon ja yritin unohtaa turhamaisuuteni ja kiinnitin hm.stä ostamani kuutioperän avain nippuun. Parempi kai kuutio kuin maailmanpyörä, joka on vielä louis vuitton. heh heh.

2 kommenttia:

  1. Hyvä huomio merkki tuotteista .Voi löytää ihan sopivia ilman kalliita merkkiäkin.Kauniin vihreä voisi ittekin laittaa tuon värin-Ritva

    VastaaPoista
  2. Moni halvempi tuote on yhtä laadukas. Ostin muutama vuosi sitten venäjällä valmistetut vaelluskengät tarjouksesta 12e ja ne kestivät monta vuotta( ovat vieläkin tallessa) ja olivat todella hyvät jalkaan.

    VastaaPoista