Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

maanantai 27. heinäkuuta 2015

Saisiko olla kupponen teetä, romahdus vaara ja pupu pihalla

Terveisiä sateisesta Länsi-Suomesta! Tänään on saanut pitää helmoista ja hatuista kiinni, ettei ne lähde puuskassa lentoon. Olenkin jo luopunut uimaan meno haaveista ja ruvennut kaivelemaan kaapin pohjalta paksumpaa palttoota päälle. Mutta asiasta johonkin ihan muuhun, kun eipä se tunnu sää vaihtuvan vaikka kuinka päivittelisi.


Sain tässä yksi päivä ehkä maailman söpöimmän teesetin! Minä, joka olen vannoutunut kahvin juoja. Minä keitän jopa iltapalaksikin kahvia vielä puolen yön aikoihin ja joo, ei ole unensaanti onnelmia. Teesettiin kuului kuppi alusella ja tietenkin se kannu. Setti oli jopa söpöön rasiaan pakattu. Nyt voinkin maistella samalla sukulaistytön tuliaisia englannista uudesta kupposesta. Tähän hetkeen pitää panostaa, eipä sitä tiedä, vaikka joskus se kuppi kahvia vaihtuisikin teehen.

Minulla rupeaa vitriini repeämään liitoksistaan ja olenkin sitä joutunut tyhjätä vähän väliä, ettei hyllyt romahda. Jostain kumman syystä kuitenkin aina käy niin, kun sinne on saanut raivattua tilaa ja jonkinlaisen järjestyksen, sinne ilmestyy uuttaa kuppia jos jonkinlaista ja joista ei voi vain luopua, niiden kauneuden, tunnearvon tai hinnan takia...tässäpä kolme kaunista. Onko teillä kuppeja ja kippoja joka kaappi täynnä vai keräilettekö jotain tiettyä sarjaa?


Ilmojen salliessa Anna Bella on päässyt ulkosalle päiväksi. Pupu kyllä nauttii ulkoilusta, sielä se makaa pitkin pituutta heinässä ja samalla mutustelee korsia suuhunsa. Tytär laittoin hakin lukkoon vielä pyykkipoikia, ettei pupu saisi ovea auki, mutta nyt se ovi vasta kiinnostaakin...Tarkoituksena olisi tehdä kunnon aitaus ulos pupulle, mutta niin on monta muutakin tarkoitus hommaa lista täynnä. Yöksi emme ole sitä jättäneet, täälä kun liikkuu susia, karhuja, ahmoja ja ilveksiä.... Juuri katsoin tänään jostakin uutisista kun sudet olivat tappaneet ponin. Meillä on hevoset yötä päivää ollet ulkosalla ja naapurilla hevoset ovat tuossa ihan vieressä laiduntamassa ja sielä juoksee useampi pikku varsa. Toivottavasti reittimme ei ole hukkien kartalla. 
Olemme jättäneet koiria yöksi ulkoaitaukseen, mutta sitten ne haukkuvat keskellä yötä, kun naapurin Topi (kissa) kävelee ohitse. Siihen onkin kiva herätä muutaman kerran yössä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti