Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

maanantai 3. elokuuta 2015

kun arki koittaa ja vagina kainalossa

Olen katsellut kauhulla ja haikeana kalenteria, loma loppuu pian! Parina aamuna olen kokeillut herätä aikaisemmin, mutta kyllä se liisteriä on ollut ja uusi rytmi taitaa olla korjattuna jouluun mennessä. Yleensä olen herännyt aamulla kahvin tuoksuun, mutta nyt on saanut itse sitäkin taas harjoitella. Kesäkin tuntuu alkavan juuri, kun koulutkin alkavat. No kyllä ne lämpöiset ilmat kelpaavat vielä syksymmälläkin.

Nahkatakki ja Chanel laitetaan nyt kaappiin ja kaivetaan esiin.. kuulemma aikuismaisemmat vaatteet.
No ne vois olla vaikka sitten.


Gantin takki ja kauan siis kauan himoamani Louis vuitton speedy Bandouliere
 ja tietenkin koossa 30. Kröhöm...Minulla oli pitkään sellainen aika, etten ostanut mitään Louis Vuittonin laukkuja, huiveja ym. mutta nyt taas se hullus on jostain kaivautunut esiin. Mieheni juuri kysyikin, että miksei vaikka Anttilasta ostettu laukku kävisi? No ei nyt käy.

Asiasta ihan toisenlaisiin laukkuihin, törmäsin tässä juuri vagina laukkuihin.
Jokos olette tilanneet omanne? http://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/mahtavia_vai_mauttomia_maailmantahdet_fanittavat_vaginakuvioituja_laukkuja

Minä tässä juuri harkitsen minkälaisen ottaisin...( NO EI VAISKAAN! )

 


Tyttäreni kysyi minulta tänään, että meinaatko pukeutua vielä 50 vuotiaana nahkatakkiin? No tietenkin vastasin ja vielä 100 vuotiaanakin, jos sinne asti pääsee. Nykynuorista, joista joskus tulee vaatesuunnittelijoita he  varmaan laittavat ikärajat vaatteisiin. On varmaan eri osastotkin ja minä en pääse enää viiskymppisenä katsomaan, kuin minun ikään sopivia asusteita. 
No onneksi vielä on toki aikaa, ennen viisikymppisiä ja sitä ennen käyn vaikka teinipuolella jos mieli tekee.
(heh heh)

5 kommenttia:

 1. Ihana Chanel Boy <3<3 Älä sitä kaappiin laita! Meillä mies on myös muutaman kerran kysynyt, että miksi Cittarin tarjoamat laukut eivät käy.... no SIKSI :D Ei taivas noita vaginalaukuja :O No, ei tule kyllä mun olalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en taida raaskia Chanelia kaappiin hylätä. Ei ole vielä ketään tullut vastaan kadulla, jolla olisi vagina kainalossa. No en kyllä meinaa itsekkään sellaista hankkia ;)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania nuo Chanel ja Vuitton ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukut ovat kyllä ihania. Välillä niitä tuli vähän enemmänkin "keräiltyä", nykyään muutama hyvä riittää ;)

   Poista