Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

torstai 27. kesäkuuta 2013

Elokuvaa ja korvikset

Täällä on kiirettä  pidellyt, eilinen meni vanhemman tyttären kanssa (taas) kaupungissa. 
Vaasassa on hovioikeudenpuistikolle avattu toista viikkoa kestävä eurooppalainen ruokatori.
Torilla oli myynnissä elintarvikkeita Italiasta, Saksasta, Ranskasta ja Hollannista. Tarjolla oli kaikenlaista herkkua, täytettyjä oliiveja, erilaisia juustoja, tuoretta patonkia, makkaraa ja karamelliä. Kaupunki kierroksella löytyi vanhemmalle tyttärelle ihana huppari, joka päättyi ostoskassiin. Samasta kaupasta tyttö löysi myös kaksi kivaa paitaa.Eilisen kaupunki kierroksen jälkeen oli tosi väsynyt olo, nuorimmainen tyttöni oli tehnyt minulle välipalaa. Ihana juusto sämpylä, ja täytteenä oli omalta kasvamaalta poimittu salaattia. ja tomaattia sekä paljon juustoa. Toisella asetilla oli myös meloonia, viinirypäleitä sekä mansikkaa, joka oli poimittu omalta kasvimaalta.

Minä itse ikä, teen tästä lähin itse omat ruokani ja tekin saatte, jos jaksan tehdä niin paljon!

Posti oli tuonut myös mukavaa luettavaa...kun vain kerkeisi lukemaan.


Arvaatkas missä tämä päivä on tullut vietettyä? No kaupungissa tietysti!
Tänään sinne kuskasin nuorimmaista tyttöäni. Käytiin h&m josta löytyi kiva farkkuimainen kesämekko ja parit kivat ponnarit. Tulihan sitä käytyä myös lelukaupassakin, josta löytyi jotain kivaa. Kävimme myös elokuvissa katsomassa salainen valtakunta, joka oli hyvä.
Elokuvista tuli ostettua poppareita niin paljon, että niitä olisi syönyt koko perhe.
Popcorni nälkä on nyt hetkeksi tyydytetty. Elokuvan jälkeen tyttöni sanoi että, nyt hän me mennään laittamaan hänelle ne korvikset, joista on puhuttu jo kauan. Ajattelin, että saadaan ehkä se yksi korva laitettua ja toinen jää laittamatta, mutta hienosti se meni. Korvikset ovat nyt korvissa ja tyytyväisiä ollaan ja vielä kun sai itse ne valita!


Pikku neidin mekko


Tässä ne nyt ovat, myyjä esitteli korviksia kunnes neiti tuumasi, että eikö teillä ole täällä hienoja korviksia ollenkaan? Sitten löytyi lähes mieleiset.


Kaupungissa tuli käytyä myös espritin liikkeessä ja olen kyllä hieman pettynyt, muuton myötä hävisi kokonaan edc malliston myynti. En taida enää sieltä mitään löytää...
Olen tykästynyt edc malliston vaatteisiin, tosin kyllä niistäkin löytyy malleja joita en käyttäisi.
Nämä olen ostanut keväällä netistä ♥Arvaattekos mihin huomenna menen? Joo taas kaupunkiin, mutta en shoppailemaan vain ihan asioille... vaikka eihän sitä tiedä vaikka jotain löytyisi?


2 kommenttia:

  1. Oi kun kauniit korvikset ja paljon kivoja kuvia.
    Tuollaisen välipalan minäkin haluaisin-Ritva

    VastaaPoista
  2. Välipala oli kyllä maittava ja mukava saada ♥

    VastaaPoista