Leivoin kinuskikakun joka oli todella hyvää, jos ei välitetä kinuskin kovuudesta...Kuorrutteeksi tein kinuskikastikkeen, joka kovettuessaan olikin kuin kivilaatta. Kakkua leikatessa olisi pitänyt käyttää moottorisahaa, sen verran pinta mureni palaa leikatessa. Lapsena muistan äitini tehneen usein kinuskikakkua, kinuski oli ihanan pehmeää joka suli suuhun joka suupalalla. Tämäkin kuorrute maistui todella hyvälle, mutta sen verran kovaa se oli, ettei se täytekakun päälle oikein sovi. Minulla on myös ihana kinuskikakun ohje tuolla jossain jemmassa joka on todella hyvää, mutta siinä on miljoona erilaista vaihetta ja teko onkin jäänyt vähemmälle. Taidan kokeilla leipoa sellaisen seuraavaksi.
Onko sinulla vakio täytekakku jonka aina valmistat juhliin?
Makeaa maanantaita ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti