Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

2+3= ONKOS se viisi?

Sain Top5- haasteen,  haaveita ja heinäseipäitä blogin teijuliiniltä, kiitos. Menipäs tuossa hetki sitä tehdessä, en ole paljoa koneelle päässyt. Olipas hyvä hetki istahtaa ja miettiä elämän polkuja, tärkeitä asioita ja haaveilla. 

1. Onnellisuuden avaimet:Minulle tärkeintä on perhe ja läheiset. Rakastava ilmapiiri, jonne on hyvä palata vaikka kuinka olisi päivä mennyt pyllylleen. Tärkeää on myös terveys, josta ei tarpeeksi usein muista olla kiitollinen.Elämässä on myös tärkeää löytää itsensä ja uskaltaa olla myös oma itsensä.Kevät ja kesä ovat ihanaa aikaa, kun luonto puhkeaa kukkaan. Ympärillä on tuoksuja ja värejä ja linnunlaulua. 

Maaseudun rauhaa osaa arvostaa, kun on asunut kaupungin hälinässä.


  Onnellista olisi osata olla joka päivä onnellinen siitä mitä on ♥

2. Kauneimmat paikat kodissa:
               Kesällä herännyt ja kukkaan puhjennut puutarha ja luonto                  Kaunista katseltavaa ovat myös vanhat ladot.Kauniit astiat saavat ruoankin maistumaan paremmalta.               Iloa silmälle tuovat myös käsityöt.                  Kukassa olevat omenapuut .

 3. Toiveet muutostöille:Toiveena olisi saada ikkuna remontti ensikesänä valmiiksi, sitten toiveena olisikin saada uudet yläkerran portaat, vessa remontti jne. Tämä lista taitaa olla loputon...Muutosta pitäisi tehdä myös ruokavaliolle, joka koostuu aika paljon herkuista.Toiveena olisi saada uusi pohja kenttään ensi kesänä ja talli remppa...

                      Toiveena olisi oppia hyväksi kengittäjäksi :) Kesällä olisi tiedossa uusi kasvimaan teko ja tarkoitus olisi laittaa muutama mini omenapuukin.
Ikkuna remontin yhteydessä jää vanhat ikkunat vähä niin kuin jätekasaksi, ihanaa olisi saada niistä
tehtyä talonpäähän katettu iso kasvihuone. 

4. Hupsuimmat hankinnat:Ostaa kaappi täyteen suklaata ja muita herkkuja. Ostaa uusia laukkuja, kun ei vanhojakaan ole käytetty.Hanstrata lyhtyjä kodin kaikki nurkat täyteen.Omistaa samanlaisia kenkiä lähes kymmenet...Kaikki kiiltävä kantaa pesäänsä. Tässä ei nyt tullut näitä kasvosaunoja ja anatomisesti muotoiltuja alushousuja ym ;)

5. Lohtua alakuloon:Hevoset ja niiden kanssa puuhastellessa muu maailma unohtuu, hyvää terapiaa...Ratsastaminen, ratsastaminen, asioissa edistyminen, onnistuminen haastavissa asioissa.Joskus kun on allapäin pitäisi ottaa mallia eläimistä, elää hetkessä ja nauttia. Makea maistuu aina, vaikkei lohdutusta sillä hetkellä kaipaakkaan. Meri ja ranta ovat ihana paikka viettää aikaa. Onneksi meri ei ole kovin kaukana, sinne on ihana mennä
viettämään aikaa ja unohtaa kellot ja kännykät kotia ;) 

Tässä tuli nämä top 5 haasteen kysymykset:

1. Onnellisuuden avaimet
2. Kauneimmat paikat kodissa
3. Toiveet muutostöille
4. Hupsuimmat hankinnat
5. Lohtua alakuloon

Tämä Top5 -haaste menee siis näin: 

1. Haastaja kertoo sinulle 5 aihetta.
2.Haastetun pitää kertoa Top5 listansa,  jokaiseen aiheeseen.
3.Haastetun on keksittävä 5 uutta aihetta.
4. Haaste on annettava 5 eri blogille.

                       
                 Tässä olisi uudet top5 kysymykset:

1. Millainen olisi sinun "unelma" paikkasi asua ja elää?
2. Ihanin sisustus esine, jonka olet hankkinut?
3. Oletko keräilijä, (mitä keräilet) ?
4. Asiat, jotka tekevät onnelliseksi?
5. Kerro viisi asiaa itsestäsi.

    Tämä top5 haaste lähtöö nyt :

Annan talli
ruususuu ja huvikumpu
petran blogi
anrinko
my sweet home 

4 kommenttia: