Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

torstai 6. maaliskuuta 2014

Odd mollyn innoittamaa ja säkki kauhu!

Tämä tekeleeni onkin tainnut jo vilahtaa aikaisemminkin täällä. Loppu kesästä tein vanhoista farkuista kesäpeiton ulos, farkkupaloja jäi rutkasti jäljelle ja pohdin mihin niitä voisi käytellä. Farkkupaloja olin jo saksinut suikaleiksi ja virkannut koreiksi, tehnyt tyynyjä jne. Lehdessä vastaani vilahti suloinen Odd mollyn farkkuinen kassi, josta idea syntyi... Nyt pikkutyttöni kuskaa lelujaan laukussa, on kuulemma turhan pitkä ;)



Kauppareissulla mieheni näki nyrkkeilysäkin alessa ja jäi haikailemaan sen perään. Seuraavana päivänä päädyin samaan kauppaan hakemaan jotain jota taas unohtui ostaa. Mieheni pyysi minua tuomaan säkin, mikäli se vielä sielä olisi (kun oli ainut kpl).
Säkkihän sielä komeili pahvilaatikossaan ja minä yritin sitä sulloa ostoskärryyn. Säkkihän oli ihan sika isossa pahvilaatikossa, josta ei meinannut saada mitenkään kiinni ja painoi kuitenkin 25kg. Ihmeen kaupalla se kärryyn tytön kanssa saatiin ja oli siinä näky kun laitettiin sitä parkkipaikalla kärrystä takapenkille. Nyt se kaunis säkki roikkuu alakerrassa ja saa kyytiä päivittäin, niin että yläkerran lattia pomppii. Lattian pomppiessa itsekkin saa väkisinkin liikuntaa...heh heh ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti