Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

torstai 6. maaliskuuta 2014

Terhot ja miun nenä

Viime syksynä meidän vanha tammi teki pitkästä aikaa valtavan sadon terhoja. Jokunen vuosi sitten laitetiin muutama terho sisälle purkkiin kasvamaan ja nehän lähtikin sielä kasvamaan. Tammi on aika hidas kasvuinen niin kuin vaahterakin, jota laitettiin viime kesänä pihaan. Vertailu pohjana käytin koivua joka kasvaa ihan yhdessä kesässä jo aika huimasti korkeutta. Terhoja nyt olisi joka purkki ja nurkka täynnä. Terhoista onkin tullut väkerrettyä vaikka mitä, sydämmistä rannekoruihin. Ideoita olisi takataskussa jokunen, mutta ne tuppaavat olemaan niin suuri töisiä, ettei millään nyt ajaksi vois muuttua.


Nämä terho sydämmet ovat kyllä aikas söpöjä.


Täällä on räkäisiä neniä koko tupa täynnä, nenä vuotaa kun rikkinäinen pihahana. Eikä punainen nenäkään hyvää tykännyt, kun tökkäsin sen vielä rautaseen piha hevoseen. 


Olen ostanut joskus aikonaan talon kuistin molemmille puolille valurautaset hevoset, joihin saa vaikka ne amppeli pamppelit roikkuun. Nyt nenä on sen näköinen, et en tiedä kuinka kehtaan huomenna lähtiä täältä maalta kaupunkiin, ehkä miekin romahan!

2 kommenttia:

  1. Mahtava satsi tammenterhoja! Pikaista paranemista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis varmaan ruveta kylvämään niitä pihan reunoille ;)

      Poista