Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Suussa suklaata ja tildan kanssa kevääseen

Tänään on ollut huiman lämminpäivä, mittarissa näyttää olevan 14 astetta lämmintä. Mittari kyllä on auringossa, joten todellinen lämpötila ei sitä luokkaa taida olla. Ihanaa säätä piti lähteä nauttimaan ulos, pienelle metsäretkelle. Ulkoilu tekikin hyvää, kun on viikon melkein maannut flunssaisena kotona. Joku muukin on näköjään nauttinut keväisestä säästä ja käynyt kurakylvyssä, jälleen...


Emppuhan se siinä! Just sain harjattua kaikki kurat pois ja TAAS ollaan sen näköinen, kun ei olisi ikinä nähnytkään harjaa! Taitaa olla ihanaa maata savisessa kuravellissä!! 

Kevään aikaan tulee lähes aina tarve jotain ommella tai sisustella, kaivelin eilen askartelu- ja ompelukirjoja esille innostusta etsiessäni ja vastaan tuli tildan kevät kirja. Kirjassa oli ihania ideoita pääsiäiseen, joka onkin jo tulossa kovaa kyytiä. Kauppojen hyllyihinkin on jo ilmestynyt valtava määrä pääsiäismunia. 




Ihanat pehmeät lampaat ♥


Kanat munineen, kirjassa olikin kivoja ohjeita kangasmunien ompelemiseen.

Onko se kumma, kun paino vaan nousee? 


Ei se taida ihme olla! ( kun kaappi on täytetty suklaalla)  Oletkos muuten maistanut vaaleaa maitosuklaata? Se oli hyvänmakuista, aikalailla samanlaista kun maitosuklaakin. Viimeksi maistoin fazerin tummaasuklaata appelsiinillä ja oli yllättävän hyvää!

Palaillaan ♥

4 kommenttia:

  1. Olá amiga,vim retribuir sua carinhosa visita ao meu cantinho.
    Fiquei feliz com sua doce presença!!! Obrigada!!!
    Beijos Marie.

    VastaaPoista
  2. Tuo Fazerin vaalea maitosuklaa on ihan ehdoton lempparini ♥
    Minulle kun jo se sininen tuntuu liian tummalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykästyin kans uuteen tuttavuuteen sen verran, että taidan ostaa toistekkin. Oli hyvää :)

      Poista