Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Aitan aarteetEilen kävimme isäni kotitilalla maalla. Isäni oli laittanut taas vähä enemmän herneitä kasvamaan, niin kuin viime vuonnakin. Herneitä tuli poimittua iso pussillinen. Tilalla on myös paljon marjapensaita sekä omenapuita. Tuli maistettua valkoista viinimarjaakin ja se olikin tosi hyvän makuista. Tilalla on iso vanha navetta rakennus, jonka päässä on valtava aitta. Tykkäsin pienenä aina leikkiä aitassa, varmaan siksi kun se oli kiellettyä. Aitassa asuu puinen satavuotias puimuri ja kaikkea vanhaa tavaraa. Seinillä roikkuu vanhoja hevosen länkiä, viikatteita ja maitotonkkia. Aitassa on kiva tutkia vanhoja tavaroita. Eilen pelastin sieltä pölyyntymästä muutaman ihanan jutun, pesin ne ja annoin niille uuden elämän ♥


Tilalla kasvaa ihastuttavia vanhoja kukkapensaita. Tässä ihanat kultapallot, jotka kaunistivat jo silloin pihaa kun olin pieni.


Aitan kätköistä löysin pölyisen aarteen, vanhan arabian suolakipon. Aarteeseen on hieman ikä tehnyt tehtävänsä, mutta yhtä hieno se vieläkin on.


Aarre paikastani löysin myös vanhoja arabian vateja.
Mummoni virkkaamia kauniita pitsikukkia. Mummoni oli taitava ja kova tekemään käsitöitä.


Aitasta löytyi myös kemistin lasinen pullo, joka oli säilynyt ihan ehjänä vaikka onkin lasia.
Pullo on kiva somiste vaikka kukkamaljakkona.


Tässä vanha kakkuvuoka on saanut kävyt syleilyynsä ja keskellä loistaa kemistin pullo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti