Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Lilla edenin löydöt

Eilen tuli kävästyä Pienen paratiisin loppuunmyynnissä Sulvalla. Liike sulkee ovensa tänään ja monia tuotteita myytiin -70% alennuksella. Pieni paratiisi myy ratsastusvarusteita sekä sisustustavaroita, liikkeessä myydään myös kampaamoalan tuotteita. Liikkeen pitäjä on tarjonnut myös kampaamoalan palveluita liikkeessään. Liikkeen ulkopuolella oli myös pöytä josta sai ihan ottaa tavaraa mukaansa ilman maksua. Pöytä ulkopuolella tyhjenikin aika nopeaa, minun mukaani pöydästä tarttui parit puiset pöytäliinan pidikkeet. Liikkeessä on joskus aikaisemminkin tullut käytyä hypistelemässä heppatarvikkeita. Eilisellä käynti reissulla ostin Perrylle uudet suitset, joihin hinnaksi tuli 10e. Suitset olivatkin mukavan taipuisaa ja pehmeää nahkaa. Ostoskassiin päätyi myös söpö pinkki kaviokoukku, parit servetit ja hiuksille sävyttävät shamppoot.
Ostin myös mountain horsen saappaanvarret, jotka olivat myös nahkaa. Näiden ovh. oli yli 100e. Meidän Poju oli maistellut minun vanhoja chapseja sen verran, että vetoketjut olivat hajonneet. Nyt täytyy pitää saappaanvarret kaukana Pojusta, etteivät nekin päädy ruokalistalle. Tänään olisi tiedossa aarteiden putsausta, joita sain eilen isältäni. Laittelen aarteistani juttua ja kuvaa myöhemmin. Illaksi olisi tiedossa vanheimpainilta koululla ja ajattelin tehdä muutaman omenapiirakankin.
Mukavaa keskiviikkoa teille ihanille lukijoille!Onko kenelläkään kokemuksia tuosta Fudgen väri shamppoosta?

4 kommenttia:

 1. Paljon oli vielä tavaraa. Kiitos vinkistä :) Jälkeenpäin harmitti, kun kaikki servetit oli sen 1e pakkaus, kun ei sitten tullut ostettua useampaa paukkausta. Tänään vielä kerkeisi, mutta ei taida keretä :)

  VastaaPoista
 2. Minulle kävi viimekerralla kun sävytin hiuksia carnierin hiusvärillä. mun alkoi yöllä pistell kauheasti päätä ja vielä tuli kova päänsärky.Se oli varmaan alleginen reaktio.
  kannattaa ensin kokeilla pienelle alueelle kun noista ei tiedä mitä sisältää.Kivoja löytöjä-Ritva

  VastaaPoista
 3. Mulle on kans joku väriaine tehnyt sellaisen polttavan tunteen päänahkaan.
  En ole enää värjännyt hiuksia moneen vuoteen, tämä on lähinnä shamppoo tyylinen joka hieman sävyttää hiuksia.

  VastaaPoista