Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Back to school ja söpö vieras ♥

Heippatirallaa pitkäästä aikaa!

Päivät ja viikot menevät nopeasti, niin nopeasti, etten ole paljoa koneelle ehtinytkään. Täällä on jo reppu valinnat tehty ja ostettu. Meidän nuorimmainen aloittaa ensi tiistaina ekan luokan ja taitaa minua jännittää enemmän, kuin tulevaa koululaista. Täällä on laskettu päiviä ja odotettu innolla että koulu alkaisi. Reppua on pakattu ja kannettu selässä, välillä reppu on sullottu täyteen hiuspantoja ja pinnejä. Vanhempi tytär aloittaa viimeisen luokan ala-astetta ja olisi vielä mielusti jatkanut lomaa vaikka koko loppu vuoden. Reppu ostoksilla oli tänä vuonna helppo käydä, molemmille löytyi heti mieluinen reppu.
Kaupassa on valikoimaa hyllyt pullollaan, eipä olekkaan ihme, jos on valinnan vaikeuksia pikkuisilla päättää mihinkä penaalinsa pakkaa. 

Pikkuneiti kävi myös koulutarvikkeita ostamassa, hän löysi sellaisen pyyhekumin joka on huulipunan näköinen. 
Nyt paukutan henkseleitä! sain tänään tehtyä haaveilemani huivin valmiiksi. Olen saanut tällä tekniikalla valmistetun huivin lahjaksi tädiltäni ja ihastuin siihen valtavasti, sain häneltä myös ohjeet huivin tekoon, mutta enhän minä palikka, niistä ohjeista nyt ymmärtänyt. Tänään on ukkonen paukkunut ja satanut koko päivän ja sain hyvän tilaisuuden majoittua sohvan nurkkaan langan kanssa ja kas kas ihan kuin vahingossa huivi valtuistuikin nopesti.


Täällä maalla näkee kaikenlaisia eläimiä luonnossa, tänään pihaamme pujahti pieni kärpän poikanen.
Eipä uskoisi, että petoeläin tämäkin söpöliini on. Meidän tunkiolla on asunut jo monta vuotta kärppä, onkohan tämä sen vaavi?


Mitä sinulle kuuluupi? 

Nyt olisi vielä vähän aikaa osallistua arvontaan, jotenka kipin kapin sinne! ♥


2 kommenttia:

 1. On niin herkullisen värisiä koulujuttuja kyllä nyt kelpaa lähteä koulutielle .Toivotaan onnea ekaluokkalaiselle ja reipasta koulumieltä
  Kaunis tuo huivi. Kärppä on söpön näköinen en ole nähnykään-Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koululainen sai itse valita koulutarvikkeet ja repun. Iso ja uusi askel se on lähteä koulutaipaleelle, jännittää vanhempiakin. En olisi uskonut, että saan huivin tehtyä.
   Sinnikäs yritys palkittiin ;) On tosi söpö ja pieni tuo kärppä, täällä on asunut tunkiolla jo monta vuotta kärppä ja sitä aina välillä näkee.

   Poista