Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Tuunattu asu ja maljakko (ko) ♥

On tainnut flunssa sekottaa loputkin pasmat. Tänään laatikoita kaivellessa vastaan tuli avaamaton decoupage lakkapullo. Sit melkeinpä samas tulikin se huikee idis, et tuunaampas nyt tuon laatikon tuosta.


 Leikkelin sanomalehdistä paloja ja aloitin lakkaamisen, Homma tuntui kestävän sen verran kauan, et meinasin heittää lapaset seinään ja lopettaa. Ajattelin irrottaa jo liimatut paperin palaset, mutta ei puhettakaan et olis saanut laatikosta palaakaan irti. Täytyipä sit jatkella... näytti mille näytti. Juu sainkin jo kuulla, kuinka olin TAAS mennyt pilaamaan sen. 


Tässä se vielä lähes alkuperäisessä asussaan, yksi pääty jo peiton alla ;)


Tässä se minun uusi laatikkoni nyt on lehtisten peitossa. Luulen, että laatikko päätyy alastomaksi ja saa valkoista maalia päälle. 

Asiasta toiseen...
Täälä oli toissa yönä aika raju myrsky, vettä satoi kaatamalla ja välillä tuli ihan valtavia tuulen puuskia. Sähköt menivät poikki ja olikin muutaman tunnin kiinni. Onneksi ei ollut juurikaan pakkasta, olis tupa kylmennyt vauhdilla. Tästäpä tuli mieleen, et pitäis varmaan nuohota röörit, et uskaltais heittää pökköä pesään. Yöllä valoa toi mukavasti ledvalot, jotka olivat lyhdyssä, kerrankin oli "sisustus jutskista" jotain hyötyä. Puut ja puskat onneksi oli aamulla pystyssä, mutta olkipaali oli kaatunut.


Tänään maitokauppa reissulla näin kivan maljakon tai vaasin, mikä se nyt sitten vois ollakkaan. Mukaanhan se tarttui, kun oli vielä - 50% alessa. Mies katteli vähän vinoon, kun tulin kaupasta kotia. Keksin sille jo monta "hyvää" käyttötarkoitusta matkalla, kukkavaasi, suklaavaasi ja kynttilävaasi. Ostin sille kaveriksi mansikalle tuoksuvan sorbetti kynttilän. Alunperin taitaakin joku kynttilälyhty ollakkin.


Mansikkainen tuoksu saakin jo odottamaan KESÄÄ ♥

6 kommenttia:

  1. Oletpas ollut ahkera, itselläni ei riittäisi hermoja tuollaiseen, olen heti pitää olla valmis tyyppiä!!!
    Kaunis tuli laatikosta, ihanaa kun kevät tulee;)
    Kivaa viikkoa sinulle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laatikon tuunaus kyllä koetteli sen verran, etten ihan heti taida ruveta sutimaan mitään isompia juttuja. Mukavaa viikkoa sinulle myös :)

      Poista
  2. Party lite -kutsuilla tuon näköisiä kynttilämaljakkoja myydään hurrikaanin nimellä hyvään hintaan. :)

    Ihanaa kun toiset jaksaa askarrella, itselläni ei yhtään kestä hermo mitään näpertelyä.

    Mukavia kevätpäiviä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla tosiaan aika hinnoissa nuo kynttilämaljakot sielä, tuo on ostettu abc huoltsikalta alle 10e. Mukavia kevätpäiviä sinne myös :)

      Poista
  3. Söpöjä tilda juttuja.Sanomalehdestä näyttää tulevan kivan näköinen päälyste-Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanomalehti kyllä käy aika moneen askarteluun. Seiniä en ole kokeillut päällystää ;)

      Poista