Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Juhlaa ja hellettä


Kesä on saapunut, eilen olikin oikein kunnon helle. Mittari näytti yli 31 lämmintä ja pitihän sitä ruveta allasta pesemään, että pääsis joskus pulikoimaankin. Täälä mansikoissa on jo kukkia ja kirsikkapuu on ihan täynnä kukkia. Kasvimaata on hipelöity ja siementä istutettu. Koitin laittaa ensimmäistä kertaa lavakurkkua kasvamaan, saas nähdä miten käy. Koirat eivät oikein nauttineet super helteestä, kun varjossakin oli kuuma. Helpotusta toi kuitenkin vesisuihkut ja jäätelöt, joita tapaan tehdä niille itse. Pakaste rasiaan hieman herkkuja ( joka tarkoittaa muuta kuin karkkia ja suklaata ;) ja vettä sekaan ja ei muuta kuin jäätymään pakkaseen. Viikkoon on mahtunut paljon puuhaa ja tekemistä. 
Lapsilla oli kevät juhlat torstaina. 


 Juhlat olivat nuorimmaisen ensimmäiset ja vanhimman viimeiset, kun siirtyy ylä-asteelle syksyllä. Vanhempi tytär sai stipendin luokan paras keskiarvo! 


Ja hymyähän sitä oltiinkin koko loppu ilta...


Nuorimmainen olisi halunnut lähteä juhliin ponikyydillä, menihän peppi pitkätossukin hepalla joka paikkaan! Vielä on viikko koulua, ennen kuin saa todistukset ja alkaa se KESÄLOMA!

Ensiviikolla olisi vanhemalla tytöllä luokkaretki Power parkkiin ja minä lähden kuskiksi. Sainkin sitten huikeen idiksen, et vien tytön samalla issikkavaellukselle. Ja tokihan mammakin nyt vuoristorataan hyppää ;)
Tai no ainakin eläytyy mukana, mutta jalat maassa ;)
6 kommenttia:

 1. Onnea esikoisen hienosti menneestä lukuvuodesta. Kauniita tyttöjä ja kuvia. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin on tsempannut ja oli iloinen kun ahkeruus palkittiin. Mukavaa alkavaa viikkoa sinne :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kivoja esityksiä ja vielä kaunis kesäinen sää, oli oikein juhlatunnelmaa.

   Poista
 3. Nättiä kuvia ja nuo asut on kauniita kengätkin on söpöt Hepatkin saa osansa.juhlien viettäjiltä-Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hepalla olisi ollutkin kuulemma kivoin mennä juhlapaikalle.

   Poista