Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

lauantai 3. toukokuuta 2014

Munalukko ja lahjapuoti maalla

Tänään vietimme nuorimman tyttären kanssa kivan päivän kaupungilla. Kauppakassi täytyi nopeasti kesäisistä vaatteista ja uusista leluista. Torilla olikin monta torimyyjää ja vilskettä riitti. Ruokapaikaksi neiti valitsi mäkkärin. Vappuna lähti vähä mopo käsistä ja jäi namupussi auki. Nyt on sitten namihammasta ruokittu takautuvasti ja suunnittelinkin jo laittavani munalukon kaappiin, jossa on aina jemmassa jotain hyvää...
Tuohon herkutteluunkin jää jotenkin kummasti koukkuun, jos nyt leipois vain vähä pienemmän kakun tai laittais vähä vähemmän sitä kuorrutetta. Ehkäpä olis parempi kun ei niitä nameja kantais kaksin käsin kaappiin, sitten ei niitä kiusauksiakaan olisi niin paljon...



Kesäinen Helly Hansen takki löysi tiensä kotiin.



Matkatessa kohti "syvempää" maaseutua saatta vastaan tupsahtaa vanha keltainen talo, sisältä löytyy kirpputori ja pieni lahjapuoti. 


Puodissa on paikallisten käsityöläisten tekemiä tuotteita myynnissä. Valikoimaa löytyy lastenvaatteista onnittelu kortteihin, lisäksi on paljon erilaisia koriste-eseitä ja koruja. 



Nämä huovutetut pikku lampaat ja vuohet olivat kyllä söpöjä.




Olen koittanut joskus itse valmistaa saippuaa ja ennen kuin massa oli (muutaman tunnin ) päästä valmista meinasin jo heittää lapaset tiskiin. Homma oli niin pitkääää kestoista ja sotkuista, eipä se loppu tuloskaan nyt kovin kaunista ollut. Massan kippasin silikonisiin muffinssi muotteihin ja osa kippautui pöydälle.

Mukavaa viikonlopun jatkoa ♥

5 kommenttia:

  1. Teillä on ollut kiva päivä:) mukavia tuollaiset äiti-tytär päivät!
    Herkuttelu jäi täälläkin niin salakavalasti päälle noiden juhlien myötä, mutta nyt täytyy terästäytyä ja ottaa itseään niskasta lujasti kiinni!
    Mukavaa lauantai iltaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi useimmin viettää äiti-tyttö päiviä, välillä vain lakataan kynsiä ja laitetaan tukkaa palmikolla. Parastahan onkin se yhdessä vietetty aika, vaikkei koto kulmalta poistuisikaan :) Juu pitäisi saada niskasta kiinni ja vielä pidettyä se namiton linja ;)

      Poista
  2. Oi mikä ihana putiikki ja nuo lampaat aivan supersöpöjä. Täällä myös namihammasta yritetään taltuttaa ihan tosissaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Putiikki on kyllä ihana ihastelu paikka. Tykkäsin kans kovasti niistä pikku lampaista :)

      Poista
  3. Meidän perheessä on käynyt sama homma, että herkkuja pitäisi popsia ihan jokainen päivä, siitä eroon pääsy on taasenkin pienenmoinen suoritus. Kyllä me siitä eroon päästään eiks vaan.
    Meikin piipahdettiin kirpparilla ja tein kyllä mukavan löydönkin, olen siihen erittäin tyytyväinen.

    VastaaPoista