Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

tiistai 27. toukokuuta 2014

Maailmanpyörässä ja tölttiä niityllä

Ihana päivä on takana. Vanhemmalla tyttärellä oli tänään luokkaretki Powerparkkiin ja minä lähdin kuskiksi ja huikean idiksen johdosta kävimme myös issikkavaelluksella. Paljon oli porukkaa ja varmasti oli muistakin kouluista oppilaita samaan aikaan luokkaretkellä, linja-autoja oli varmaan 30 rivissä parkkipaikalla ja huomasihan sen laitteille jonottamisestakin. Nyt pää on saanut sen verran hytkytystä ja pomputusta, että pitänee loppuviikko toipua ;) 


Tämän kyydissä avautuikin upeat näkymät.


Tuli herkuteltua pizzapuffetissa ja pehmiskin maistui, vaikka ulkona oli lähes talvitakki ilma.

Kävelykadulla oli myös kauppoja karkkikaupasta laukkukauppaan, jossa myytiin guessin laukkuja -40% alennuksella. 


Mukaan ei lähtenyt ainuttakaan laukkua, värejä oli laidasta laitaan.


Reissun paras hetki oli se issikkavaellus lapuanjoelle. Reitti kulki läpi metsien ja niittyen, välillä laskettiin hiekkamontuille ja väliin noustiin jyrkälle kukkulalle. Hiittisuoralla töltti vaihtui laukkaan ja päätyi upealle nurmelle ihan huvipuiston taakse. Hevoset eivät piitanneet laitteiden paukkeista mitään. Puskassa heilui musta jätesäkki, hevoset kävelivät kun ei mitään. Autotien reinassa mentäessä, hevoset toimivat kuin ajatus. Upea maastoretki, upeilla hevosilla ja todella mukavalla ja pätevällä ohjaajalla! 


Takana näkyy upea hevoskeskus. Tallissa oli katonreunassa upeita maalauksia, ulkosalla oli kota, jossa olisi saanut paistella ja maistella eväitä. Tilalla oli myös useampi varsa, jotka tulivat uteliaina tervehtimään aidalle.


Lämmintä oli alle 10 astetta ja tietysti tuuli, vaatetta sai pukea sen verran päälle, kuin pohjoisnavalle olisi matkannut. Kylmyyskään ei haitannut tätä ihanaa hetkeä. Tästä on mukava aloittaa kesäloma!

1 kommentti:

  1. Upeita kuvia on kyllä hienot näkymät, kannatti mennä mukaan-Ritva

    VastaaPoista