Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

perjantai 2. toukokuuta 2014

Ostoksilla ja Esprit sydän

Kaupat pursuavat kesäisiä mekkoja ja hattuja, kesä taitaa olla jo oven raossa. Ilmojen suhteen välillä onkin tuntunut jo niin kesäiseltä, mutta nyt taas on saanut kaivaa paksumpaa palttoota niskaan. Täälä jo maajussit kilpaa kyntää peltojaan ja lykkää siementä rakoon. Ötökätkin ovat tullet esille talviuniltaan. Oliskohan silti liian aikaisin? Viime yönä oli taas yöpakkasta jokunen aste ja lumikaan ei mahdotonta ole. Toivotaan, ettei tule takatalvea enää ja sadot menisi pilalle. 


Viime viikolla ostin Nike freen uudet lenkkarit ja löytyipä vielä ihanassa neonkeltaisessa värissä. Minulla on toiset samanlaiset pinkkinä. Nänä ovat kevyet ja mukavan leveä kärkiset kengät ja päällinen on hengittävää materiaalia. 


Neonväriä vilkkui myös kesän pitsisissä topeissa, tälläinen olisi aika kiva. Nämä ei kyllä ollut hinnalla kovin pilattu, maksoin alle 6e.


Piti käydä katselemassa hevostarvike puoltakin, olihan sinne tullut myös kaikkea uutta.


Korulaatikosta löysin sielä yli 8 vuotta asuneen Espritin kaulakorun. Ostin korun silloin, kun nuorimmainen lapseni on syntynyt. Korun tilasin jostain muualta päin, kun tännehän ne rantautuu viimeisenä. Tämä on yksi suosikki koruistani, joka käy vaikka juhliinkin.Ostoskoriin pääsi myös Espritn edc farkkuhame, joka oli -70% alessa.


Nyt täytyy startata moottori käyntiin ja lähteä kohti kaupunkia. Mukavaa perjantaina sinne !

3 kommenttia:

 1. Kiva blogi sinullakin :)
  Bannerikuvasi on ihana. Meilläkin Tildaillaan ja tyttösen kummitädillä on maatilallaan lehmien lisäksi hevosia ja paljon paljon muuta kummasteltavaa kaupunkilais penskoille.
  Minulla on noi samat Niken juoksulenkkarit, erivärisenä vain. Ne todellakin on kevyet ja hyvällä kengällä jaksaakin paljon paremmin ja lenkki kulkee kuin itsestään.
  Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omat lapset taas kun ovat maalla kasvaneita, tykkävät niin olla kaupungissa. Tuttavien lapset kaupungista taas tykkäävät ja viihtyvät maalla niin hyvin, etteivät haluaisi pois lähteä. Lenkkarit ovat kyllä hyvät, vielä kun joku potkaisisi minut lenkille, niin hyvä ;)
   Hyvää viikonloppua sinulle myös!

   Poista
 2. Ihana auringon paiste saa liikkeelle ja jos saisi jonkun kaverin mukaan niin mikäpäs siinä reippaillessa.

  VastaaPoista