Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Leipuri hiiva, punkki kauhu ja ted baker

Heippas vaan kaikille!


Täällä koneen äärellä on ollut hieman hiljaista, kun ulkosalla on oltu ja tekemistä on kuin työleirillä. Aina pitäisi olla jotain paikkaa nyppimässä. Toisaalta en haluaisi postimerkin kokoista tonttia, johon mahtuu hiekkalaatikko. Sit ei vissiin saa valittaa, kun on ite valinnut ;) Tämä päivä alkoi leipuria leikkien. Miehelläni on huomenna syntymäpäivä ja hän oli tilannut kaksi voileipäkakkua, jolle hän on hyvin perso. Juhliin teen miehelleni yleensä oman voileipäkakun, jonka hän syökin melkein siltä istumalta.Tilaus listalla oli myös täytekakku. Pitää vissiin unohtaa se ranta kuntoon pääsy, jos sitten ensi kesänä?


Täälä on ihan kesää jo, kukat kukkivat ulkosalla ja heinä kasvaa vauhdilla. Jäätelökin on maistunut "yllättävän" hyvin...Siinä heinässähän ne punkitkin tuntuvat viihtyvän, eilen oli Lempillä punkki päässä ja eipä ole kuin pari viikkoa kun oli pekolla. Onneksi kaapista löytyy useampi punkin irrotus väline. Tänään kakkua täyttäessäni päästäni tippui pöydälle ( ei siis kakulle ;) jokin isohko kuoriainen, huusin niin kovaa, että se tais saada sydärin, kun jäi liikkumattomana makaamaan selälleen. 

  
Punkki syynäystä saakin tehdä nyt joka ilta. Kyllähän punkit kaikkia kauheuksia levittävätkin.

Kaupunki reissulla koitin kävellä silmät kiinni ja lompakko teipattuna kiinni, mutta silti vastaani tuli Ted Bakerin hieno paita, josta oli hieman hintakin laskenut. Siinä se odotti minua pitsinen kaulus pystyssä ja pyysi, että saisiko lähteä mukaani. No diid! enää pitäis vuolla runko, et tuo koree paita olis koree päällä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti