Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

torstai 1. toukokuuta 2014

Sukan uusi elämä ja nainen autotarvikkeita ostamassa...

Vanhoja rikkinäisiä sukkia löytyy välillä laatikon pohjalta ja ainahan ne tulee heitettyä roskiin. Nyt minua onkin kielletty heittämästä enää sukkia roskiin. Olen saanut joskus äidiltäni kirjan, jossa oli sukista tehty hauskoja pehmoeläimiä. Kirja onkin ollut ahkerassa käytössä nuorimmalla tyttärellä ja sen innoittamana onkin syntynyt hauskoja sukka eläimiä.
Nämä ihanat pikkuiset pöllöt ovat uusimpia tekeleitä.Tämä ihana pehmokisu on ensimmäisiä ompeleita sukista, tyttö on kaiken tehnyt itse.Tämä hevonen on tehty tilda tyyliin. Hyvin on tyttö hepan tehnyt :)Tuonne kaupunkiin oli avattu Bilteman myymälä tässä kevään aikana ja kävin sielä ostoksilla. Sisälle päästyäni olinkin jo hukassa, niin valtavasti oli tavaraa laidasta laitaan. Menin hakemaan autoon jousen välikumeja. ( Alla kuvassa oikealla) Enhän minä mitään löytänyt vaan piti kysyä myyjältä suuntaa parikin kertaa, lopuksi myyjä kiikutti hassun näköisen laatikon ja sanoi tässä niiden olevan. Näitin "tyhmänä" kuvastoa että, onkohan nämä nyt oikeat kun kuvastossa ne ovat punaiset ja tuollaiset kiekuraiset...kröhöm juu niinhän ne on, mutta nämä kumit ovat ne jotka niiden punaisten kiekuraisten juttujen väliin tulee! jaahas, selvä...kait mulla nyt sitten on oikea pakkaus kumeja...(heh heh ja häve). Tulipas tässä mieleeni eräs toinenkin juttu, etsin hevostallin oveen sellaista kumista/ muovista suikaleverhoa ja soittelin sitten yhteen liikkeeseen ja tiedustelin tavaraa ja hintaa, hinnan kuuliessani meni pasmat sekaisin ja käsitin, että se mitta mitataan leveys suunnassa, eikä pituus niin kuin se olisi ollut ja sanoin, et kun on noin halpaa voisin sitten ottaa varmaan toisenkin metrin... joo se metrin mitta oli pituus suunnassa ja leveyttä sillä oli joku n.10cm, eipäs sillä olisi paljoa oviaukkoa peitetty...hah hah kun minä osaankin olla niin fiksu välillä.

2 kommenttia:

  1. Voi kun suloisia käsityötaidon aikaansaannoksia Tuo tyttö varmaan perustaa käsityöliikkeen aikuisena on nyt jo taitava.Kiva tuo uusi blokikuva-Ritva

    VastaaPoista