Elämää ja eläimiä...tervetuloa ♥

perjantai 5. heinäkuuta 2013

♥ Pip Studio kattaukseen ♥

Eilen sain äidiltäni Pip Studion kulhon, kermakon sekä asetin. Täytyy sanoa että, ihastuttavia ovat nämäkin. Nuorempana en niin välittänyt astioista, ihan sama (melkein )oliko kahvipöydässä kertakäyttömukit vai jotain hienompaa. Tosin nykyään kertakäyttömukeja saa niin hienoissa kuoseissa että, niitä voikin pitää melkeinpä juhlissa kuin juhlissa, toisin se oli ennen kuin valikoimat olivat niukat ja kaupanhyllyistä löytyi valkoisia pahvi/ muovikuppeja. Nämä ihanuudet päätyvät juhlapöytään. Minulla on tuttuja jotka käyttävät arkenakin aina hienoimpia kuppejaan, kuten jo aikaisemmin kerroin, minulla tuppaa jäämään ne kahvikupit aina sinne ulos. Tykkään valtavasti tästä tuoteperheestä ♥



Eilen askartelin nuorimmaisen tyttäreni kanssa tilda paperista ihastuttavia perhosia, aluksi ajattelin että laitan perhosten keskiosaan pillin ja pujotan sieltä nauhan mutta tyttäreni sanoi että pyykkipoika on parempi ja täytyy sanoa, että paljon parempi se olikin, perhoset saa irrotettua ja niiden paikkoja voipi helpommin vaihdella. Perhos kaavaa ei löytynyt oikein mistään , joten sellainen piti itse tehdä. Nämä perhoset ovat kivoja vaikka kattaukseenkin.


Täällä onkin ihan kivasti käynyt lukijoita, ilahtuisin jos jättäisit puumerkin vierailustasi ♥


Ihanaa perjaintaita sinulle ♥ 




2 kommenttia:

  1. Kaikki on niin nättiä ja keksit kivoja askarteluja.
    Astiat on kauniita-Ritva

    VastaaPoista
  2. Astiat ovat kyllä nättejä. Perhosten askartelu oli hauskaa, pikkuneiti laittoi omaan pyöräänsä perhosia ja oli kyllä kiva fillari sen jälkeen :)

    VastaaPoista